Wilt u een mooie uitvaart regelen in Vleuten? Wij van Barbara Uitvaartverzorging staan voor u klaar. Ons intieme uitvaartcentrum te Vleuten heeft alles in huis voor een warme, persoonlijke uitvaart. Onze toegewijde medewerkers zullen u zoveel mogelijk ontzorgen. Wij denken met u mee, zorgen dat aan alles wordt gedacht en begeleiden u gedurende het hele uitvaarttraject. Uw verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, maar alle andere zorgen wel.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Vleuten

Wilt u de uitvaartdienst liever op een eigen gekozen locatie houden? Dat kan natuurlijk ook. We vinden het belangrijk dat er een vrije keuze is voor de nabestaanden om de plek te kiezen die voor hen belangrijk is, goed bereikbaar en makkelijk te bezoeken. Aan te bevelen andere locaties in Vleuten zijn:

  • Restaurant Anafora op een unieke locatie in het Maximapark
  • Restaurant Het Glaslokaal in Vleuterweide

Zoekt u iets anders? Wij denken graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie in Vleuten, die zowel aan onze kwaliteitswensen, als uw persoonlijke wensen voldoet.

Wanneer u dit wenst kan een eventuele opbaring, avondwake of rouwdienst natuurlijk gewoon in het Barbara Uitvaartcentrum Vleuten worden gehouden. Daarnaast staat onze rouwauto tot uw beschikking voor een waardige laatste rit. Hoe u de uitvaart ook wilt organiseren, Barbara staat dag en nacht voor u klaar.

Passende uitvaart bij Barbara

U kunt het u zich misschien nog niet voorstellen, maar een persoonlijke plechtigheid die echt eer doet aan de overledene, geeft veel rust. Bij Barbara zetten we ons daarom graag in om echt met u mee te denken. Zijn er bijzondere verhalen of items die u graag in de uitvaart verwerken wilt? Deel dit met ons. Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan u verwacht. Ook buiten de praktische zaken om zijn we er voor u. Wilt u een verhaal of gevoel delen? Of wilt u liever gewoon alleen zijn? Bij Barbara mag en kan het allemaal.

Heeft u vragen over een uitvaart in Vleuten? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.