Komt u uit Leidsche Rijn en wilt u een uitvaart regelen? Bij Barbara Uitvaartverzorging staan wij klaar voor u. Ons stijlvolle uitvaartcentrum te Vleuten heeft alles in huis voor een warme, persoonlijke uitvaart. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de uitvaart te organiseren in ons uitvaartcentrum te Transwijk. Welke locatie u ook kiest, onze toegewijde medewerkers zullen u zoveel mogelijk ontzorgen. Onze uitgebreide kennis en ervaring staan voor u klaar.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Leidsche Rijn

Wilt u de uitvaartdienst liever organiseren op locatie in Leidsche Rijn? Dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie, die zowel aan onze kwaliteitswensen, als uw persoonlijke wensen voldoet. Wilt u de opbaring, avondwake of rouwdienst wel in het rouwcentrum van Barbara organiseren? Dan zijn we u hier uiteraard ook van dienst. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen over de uitvaart heeft. Daarnaast staat onze rouwauto tot uw beschikking om de dierbare overledene in gepaste stijl naar de locatie te brengen.

Geschikte locaties in Leidsche Rijn

Naast de traditionele uitvaartlocaties, zoals Crematorium Domstede, zijn er in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn diverse hele speciale locaties waar een uitvaart kan worden gehouden. Denk dan bijvoorbeeld aan café, theater of sportkantine. Maar ook een bekende locatie zoals restaurant Zuiver kan worden gebruikt voor een uitvaart. Een andere mooie locatie is restaurant Dengh en bijvoorbeeld ook het uitvaartcentrum in Boerderij De Hoef. Kortom, er zijn passende locaties in Leidsche Rijn voorhanden.

De keuze van de locatie kan heel belangrijk zijn om de uitvaartplechtigheid helemaal persoonlijk te maken. Wanneer u een locatie op het oog heeft, kunt u altijd even contact opnemen met de medewerkers van Barbara, die dan de betreffende locatie vragen of er een uitvaart gehouden kan worden.

Passende uitvaart bij Barbara

Hoewel u het liefst helemaal geen afscheid zou willen nemen, kan een persoonlijke plechtigheid veel rust geven. Wij doen daarom ons uiterste best om u te geven wat u nodig heeft. Als het gaat om de invulling van de uitvaart in Leidsche Rijn, denken we graag met u mee. Want een waardig afscheid helpt bij de rouwverwerking. Heeft u bijzondere uitvaartwensen? Deel ze met ons. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Ook voelen onze uitvaartleiders aan of u juist contact of juist ruimte wilt. Zoekt u juist een luisterend oor? Of wilt u liever alleen zijn. Bij Barbara mag en kan het allemaal.

Heeft u vragen over een Uitvaart in Leidsche Rijn? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.