Komt u uit Utrecht Overvecht en wilt u een uitvaart regelen bij Barbara Uitvaartverzorging? Wij staan voor u klaar. Ons intieme uitvaartcentrum te Vleuten heeft alles in huis voor een warme, persoonlijke uitvaart. Natuurlijk is ons ruimere stijlvolle uitvaartcentrum te Transwijk ook voor u beschikbaar. Welke locatie u ook kiest, onze toegewijde medewerkers zullen u zoveel mogelijk ontzorgen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring staan wij voor u klaar. Uw verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, maar alle andere zorgen wel.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Utrecht Overvecht

Wilt u de uitvaartdienst liever dichter bij huis organiseren? Dat kan natuurlijk ook. De locatie van een plechtigheid of een condoleance is allang niet meer voorbehouden aan de aula van het crematorium of de begraafplaats. De locatie maakt onderdeel uit van hoe de uitvaart en/of de condoleance is vorm gegeven, daarbij staat de levenswijze van de overledene centraal. Denk bijvoorbeeld aan een locatie waar de overledene veel kwam, zoals een sportkantine of een clubhuis.

Wij denken graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie in Utrecht Overvecht, die zowel aan onze kwaliteitswensen, als uw persoonlijke wensen voldoet. Enkele mogelijkheden voor het houden van een plechtigheid of een condoleance in de wijk Overvecht zijn bijvoorbeeld Fort aan de Klop en de Rafaelkerk.

Een eventuele opbaring, avondwake of rouwdienst kunt u alsnog gewoon in het rouwcentrum van Barbara organiseren. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen over de uitvaart heeft. Daarnaast staat onze rouwauto tot uw beschikking om de dierbare overledene in gepaste stijl naar de locatie van uw keuze te brengen.

Passende uitvaart bij Barbara

Een persoonlijke plechtigheid die past bij de dierbare overledene kan veel rust geven. Bij Barbara doen daarom ons uiterste best om echt met u mee te denken. Heeft u speciale uitvaartwensen? Deel ze met ons. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Wij zijn er voor iedereen, ongeacht de grootte van uw portemonnee. Wij zijn er ook voor u, buiten de praktische zaken om. Zoekt u een luisterend oor? Of wilt u liever alleen zijn. Bij Barbara mag en kan het allemaal.

Heeft u vragen over een Uitvaart in Utrecht Overvecht? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.