Barbara Uitvaartverzorging staat ook voor de gemeenschap in Houten klaar. Wilt u een uitvaart organiseren? Wij adviseren en begeleiden u vanaf het begin (overlijden melden) tot aan het eind (dankbetuiging en evt. nazorg). Ons intieme uitvaartcentrum te Vleuten heeft alles in huis voor een warme, persoonlijke uitvaart. Natuurlijk is ons ruimere stijlvolle uitvaartcentrum in Utrecht ook voor u beschikbaar.

Kijk wat bij uw wensen past. Onze toegewijde medewerkers zullen het afscheid zo persoonlijk en waardig mogelijk maken. Wij denken met u mee en zorgen dat aan alles wordt gedacht, zodat het afscheid zo memorabel mogelijk wordt.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Houten

Wilt u de uitvaartdienst liever in Houten zelf houden? Barbara denkt graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie, die zowel aan onze kwaliteitswensen, als uw persoonlijke wensen voldoet. Na een kerkdienst en een begrafenis in Houten is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en de familie te condoleren in een horeca gelegenheid in de buurt. Ook na een crematieplechtigheid kunt u elders dan het crematorium samen komen om de dag af te sluiten, zoals in:

  • Paviljoen de Colonie
  • Restaurant en zalen De Engel
  • Restaurant en zalen De Roskam

Ook dan staat onze rouwauto gewoon tot uw beschikking. Een opbaring, avondwake of rouwdienst kunt u ook dan in één van onze uitvaartcentra houden. Dat is helemaal aan u. Wilt u meer weten over onze betrokken werkwijze? Kijk dan bij Barbara Uitvaartverzorging.

Passende uitvaart bij Barbara

Een mooie uitvaart die eer doet aan de overledene, kan u en uw familie rust geven. Met ruim 60 jaar ervaring staan we daarom voor u klaar, om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Zijn er unieke verhalen die u graag in de plechtigheid wilt verwerken? Of heeft u andere uitvaartwensen? Deel het met ons. Vaak is er meer mogelijk dan u van te voren zou denken. Wilt u misschien uw éigen uitvaartwensen met ons bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Daarvoor verwijzen we u graag door naar Waardevaste Uitvaart.

Heeft u vragen over een uitvaart in Houten? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.