Komt u uit Bilthoven en wilt u een uitvaart regelen? Barbara Uitvaartverzorging staat tot uw dienst. Op onze hoofdlocatie gelegen in Transwijk, als ook in het uitvaartcentrum en uitvaartwinkel in Vleuten, staan onze toegewijde medewerkers voor u klaar. Beide locaties zijn comfortabel, stijlvol en persoonlijk ingericht, om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze uitvaartleiders zorgen ervoor dat er aan alles wordt gedacht, vanaf het overlijden tot aan de dankkaartjes. U wordt zo volledig mogelijk ontzorgd.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Bilthoven

Wanneer u de uitvaartdienst liever dicht bij huis heeft, kan dit natuurlijk ook. Onze uitvaartleiders weten precies wat er nodig is voor een complete, persoonlijke uitvaart. Wij zoeken graag met u mee naar een geschikte locatie in Bilthoven. Tegenwoordig zetten steeds meer bijzondere locaties hun deuren open voor het organiseren van een uitvaart. Denk aan landhuizen, kastelen, boerderijen en gasterijen. Het fijne aan deze afscheidslocaties is dat je niet alleen de tijd krijgt, maar dat er ook gedacht wordt aan een fijne catering en een intieme sfeer. Het is natuurlijk gewoon mogelijk om een eventuele opbaring, avondwake of rouwdienst in een van onze eigen uitvaartcentra te houden. Ook wanneer u niet van onze locaties gebruikt maakt, staan onze rouw- en volgauto’s tot uw beschikking.

Bekijk de mogelijkheden in Bilthoven:

  • Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk
  • Restaurant Mauritshoeve en het Koetshuis
  • Kapel Berg en Bosch

Passende uitvaart bij Barbara

Wilt u een luisterend oor en ondersteuning? Barbara is er voor u. Of wilt u liever alleen zijn? Dan geven we u de ruimte die u nodig heeft. Bij Barbara doen we ons uiterste best om u te geven wat u nodig heeft. Ook als het gaat om de invulling van de uitvaart, denken we graag met u mee. Want een waardig afscheid helpt bij de rouwverwerking. Heeft u bijzondere uitvaartwensen? Deel ze met ons. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Heeft u vragen over een Uitvaart in Bilthoven? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.