Wilt u een crematie regelen in Utrecht? Barbara Uitvaartverzorging staat voor u klaar. Wat voor een crematie u ook wilt: een goedkope, of een dure plechtigheid. Een uitbundig, of juist een bescheiden afscheid. Met onze ruim 60 jaar ervaring kunt u rekenen op de inzet van toegewijd team, een compleet stappenplan en uiteraard: een waardige crematie, die eer doet aan de dierbare overledene. Bij Alles rond de uitvaart kunt u alvast zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Crematie en de kosten

Op kwaliteit besparen wij nooit. Of u nu voor een sobere, goedkope crematie gaat, of juist flink wilt uitpakken. Over de kosten van de crematie zijn we daarom zeer transparant, en alle beslissingen nemen we in overleg met u. Uw wensen zijn leidend. Barbara geeft u de mogelijkheden, waarbij we u natuurlijk graag adviseren. Van de keuze van de urn, de invulling van de plechtigheid en na de crematie, een eventuele bijzetting of uitstrooiing. Als wij het crematietraject voor u mogen verzorgen, kunt u er gerust op zijn dat alles goed geregeld is. Wilt u meer lezen over crematies in Utrecht bij Barbara? Kijk dan hier.

Het kiezen van de locatie

Vanzelfsprekend staan onze mooie uitvaartcentra in Utrecht en in Vleuten tot uw beschikking. Daar hebben wij alles tot onze beschikking, om een waardig afscheid te creëren voor de dierbare overledene. Of denkt u erover om de crematie op een andere locatie te houden? Dat kan natuurlijk ook. In en rond Utrecht kent Barbara verschikkelde bijzondere uitvaartlocaties. Wij denken graag met u mee om een passende uitvaartlocatie te vinden, zoals:

  • De Parel van Zuilen
  • Fort aan de Klop
  • Boerderij Mereveld (Bunnik)
  • Geertekerk
  • Janskerk
  • Tuinzaal van het Centraal Museum

Denk ook aan een zelfgekozen plek in het bos, een stamkroeg of in de eigen achtertuin. In de week voor de uitvaart stemmen we alles af, met een bezoek op locatie. Beeld en geluid, catering en de indeling worden allemaal met u doorgenomen, zodat het afscheid aan uw wensen voldoet.

Boek vrijblijvend een voorgesprek

Wilt u ons eerst ontmoeten voor u beslist? Dat begrijpen wij goed. Bel ons op 030 296 66 66 om een voorgesprek bij Barbara te boeken. Neem de tijd om aan te voelen of wij de juiste partij voor u zijn. Afscheid nemen van een dierbare is niet alleen heftig, het is ook persoonlijk. Bij ons bent u veilig, en worden alle gevoelens gerespecteerd. Bij Barbara Uitvaartverzorging kunt u alvast meer lezen over onze betrokken werkwijze en diensten.

Wilt u een crematie in Utrecht bij Barbara Uitvaartverzorging regelen? Of wilt u op een voorgesprek bij ons komen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij staan direct voor u klaar.