Barbara Uitvaartverzorging staat ook voor de gemeenschap in De Meern klaar. Dus komt u uit De Meern en wilt u een uitvaart organiseren? Ons intieme uitvaartcentrum te Vleuten heeft alles in huis voor een warme, persoonlijke uitvaart. Natuurlijk is ons ruimere stijlvolle uitvaartcentrum te Transwijk ook voor u beschikbaar. Kijk wat bij uw wensen past. Dat staat bij ons centraal. Onze toegewijde medewerkers zullen u zoveel mogelijk ontzorgen. Wij denken met u mee, zorgen dat aan alles wordt gedacht en begeleiden u gedurende het hele uitvaarttraject. Uw verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, maar alle andere zorgen wel.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in De Meern

Wilt u de uitvaartdienst liever in De Meern zelf houden? Dat kan natuurlijk ook. De keuzemogelijkheden voor een opbaring of afscheidslocatie zijn uitgebreid. Samen met u bespreken wij graag welke sfeer en mogelijkheden passen bij het afscheid. De afscheidsplechtigheid kan plaatsvinden in een kerk of kapel. Of in de aula van de begraafplaats of het crematorium. Maar er zijn nog tal van andere geschikte, maar ook bijzondere locaties in de regio voor avondwaken, condoleances en afscheidsceremonies. Denk hierbij aan buitenplaatsen en restaurants, zoals:

  • De Metaal Kathedraal
  • BraZZerie Abrona

Het komt steeds vaker voor dat men de afscheidsplechtigheid op een alternatieve plaats houdt. Bijvoorbeeld in de tuin van de familie, in een uitspanning aan het water of in een verenigingsgebouw. Neemt u contact met ons op voor meer informatie over afscheidslocaties. Barbara denkt graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie, die zowel aan onze kwaliteitswensen, als uw persoonlijke wensen voldoet.

Een opbaring, avondwake of rouwdienst kan natuurlijk gewoon in één van onze eigen uitvaartcentra worden gehouden. Wat u wilt. Daarnaast staat onze rouwauto tot uw beschikking. Wilt u meer weten over onze betrokken werkwijze? Kijk dan bij Barbara Uitvaartverzorging.

Passende uitvaart bij Barbara

Misschien kunt u het zich nog niet voorstellen, maar een mooie uitvaart die eer doet aan de overledene, geeft rust. Daarom zetten wij ons bij Barbara graag in om met u mee te denken. Zijn er bijzondere verhalen of items die u graag in de uitvaart wilt verwerken? Had de dierbare overledene een speciale wens? Deel het met ons. Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan u verwacht.

Heeft u vragen over een uitvaart in De Meern? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.