Barbara Uitvaartverzorging voorziet ook de gemeenschap in Maarssenbroek van uitvaartzorg. Wilt u een uitvaart organiseren? Barbara staat voor u klaar. Wij adviseren en begeleiden u vanaf het begin (overlijden melden) tot aan het eind (dankbetuiging en evt. nazorg). Ons intieme uitvaartcentrum te Vleuten heeft alles in huis voor een warme, persoonlijke uitvaart. Natuurlijk is ons ruime stijlvolle uitvaartcentrum te Transwijk ook voor u beschikbaar. Kijk welke locatie bij uw wensen past. Onze toegewijde medewerkers denken graag met u mee en zorgen dat aan alles wordt gedacht. Zo wordt het afscheid zo persoonlijk mogelijk.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Maarssenbroek

Wilt u de uitvaartdienst liever op een andere locatie houden? Barbara denkt graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie in Maarssenbroek, die zowel aan uw persoonlijke wensen, als onze kwaliteitswensen voldoet. Bij een uitvaartlocatie denk je wellicht snel aan een aula of uitvaartcentrum, maar u kunt de uitvaart ook in een restaurant, landhuis of mooi kasteel organiseren. Er zijn veel mooie locaties die openstaan voor het organiseren van een uitvaart. Na de uitvaart samen zijn en herinneringen ophalen, dat kan bijvoorbeeld in deze mooie uitvaartlocaties in Maarssen en Maarssenbroek:

  • Inn Style bij de Maarseveense Plassen
  • Restaurant de Heeren van Maarssen
  • DeFabrique

Ook dan staat onze rouwauto vanzelfsprekend tot uw beschikking. Wanneer u dit wilt, kunt u een opbaring, avondwake of rouwdienst alsnog in een uitvaartcentrum van Barbara houden. Dat is helemaal aan u. Barbara staat voor u klaar om het afscheid zo waardig en passend mogelijk te maken. Wilt u meer weten over onze betrokken werkwijze? Kijk dan bij Barbara Uitvaartverzorging

Passende uitvaart bij Barbara

Bij Barbara staan we niet alleen klaar voor u, om de praktische zaken te regelen. Want een mooie uitvaart die eer doet aan de overledene, kan u en uw familie rust geven. Zijn er verhalen die u graag in de uitvaartplechtigheid wilt verwerken? Of is er een bijzonder ritueel dat u zou willen uitvoeren? Deel het met ons. Bij Barbara doen we ons uiterste best om dit te realiseren, zodat u zo goed mogelijk afscheid kunt nemen. Of wilt u misschien uw éigen uitvaartwensen bij ons voorleggen? Dat kan natuurlijk ook. Bij waardevaste uitvaart leest u de mogelijkheden.

Heeft u vragen over een uitvaart in Maarssenbroek? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.