Barbara Uitvaartverzorging heeft een stijlvol en uitgebreid uitvaartcentrum gelegen in Utrecht. Wilt u een uitvaart regelen en komt u uit (de omgeving van) Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben twee verschillende locaties tot uw beschikking, waar onze medewerkers u graag volledig ontzorgen en ondersteunen. Daarnaast staan wij ook voor u klaar in onze uitvaartwinkel te Vleuten.

Zeer uitgebreid uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum aan de Egginklaan te Utrecht hebben we alles in huis voor een persoonlijke, complete uitvaart. Hierdoor is de kwaliteit van onze uitvaarten hoog en toch relatief goedkoop. Deze voormalige katholieke kerk biedt u de keuze uit diverse aula’s (geschikt voor kleine en grote gezelschappen) en een unieke afscheidssuite. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid voor alle genodigden.

Uitvaart op locatie in Utrecht

In en rond Utrecht kennen wij veel verschillende en bijzondere uitvaartlocaties. Het afscheid kan in een crematorium of kerk plaatsvinden, maar het mag ook op een zelfgekozen plek in het bos, een stamkroeg of in de eigen achtertuin. Wij denken graag met u mee om een passende uitvaartlocatie te vinden, zoals:

  • De Parel van Zuilen
  • Fort aan de Klop
  • Boerderij Mereveld (Bunnik)
  • Geertekerk
  • Janskerk
  • Tuinzaal van het Centraal Museum

In de week voorafgaand aan het afscheid bezoeken wij, al dan niet samen met u, de gekozen uitvaartlocatie. Op dat moment stemmen we de indeling, het beeld en geluid en de catering met u af. Qua catering is er veel mogelijk, uiteraard altijd in overleg met de locatie die de catering verzorgt.

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Het is voor ons vanzelfsprekend dat we alle praktische zaken rondom de uitvaart tot in de puntjes organiseren. Daarnaast hechten we even zoveel waarde aan de uitvaartbegeleiding van de nabestaanden. Dat wil zeggen: de medewerkers van Barbara staan ten alle tijden voor u klaar. Om u te helpen, maar ook gewoon om naar u te luisteren. Wilt u meer weten over onze betrokken werkwijze? Kijk dan bij Barbara Uitvaartverzorging.

Passende uitvaart bij Barbara

Bij Barbara doen we altijd ons best om te voldoen aan wat u nodig heeft. Wilt u steun en een luisterend oor? Wij zijn er voor u. Wilt u juist ruimte? Die geven wij u. Ook als het gaat om de invulling van de uitvaartplechtigheid, denken we zoveel mogelijk met u mee. Want een passende uitvaart helpt bij de verwerking. Vaak is er meer mogelijk dan u zou verwachten. Heeft u ideeën of wensen voor de uitvaart? Deel ze met ons. Wij zorgen ervoor dat ze kunnen worden uitgevoerd.

Heeft u vragen over een uitvaart in Utrecht via Barbara? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.