Ook de gemeenschap in Maarssen kan rekenen op Barbara Uitvaartverzorging. Wilt u een uitvaart organiseren? Wij staan voor u klaar. Wij adviseren en begeleiden u vanaf het begin (overlijden melden) tot aan het eind (dankbetuiging en evt. nazorg). Ons ruime stijlvolle uitvaartcentrum te Transwijk heeft alles in huis voor een warme, persoonlijke uitvaart. Uiteraard is ook ons intieme uitvaartcentrum te Vleuten voor u beschikbaar. Kijk welke locatie bij u past. Onze toegewijde medewerkers denken graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat aan alles wordt gedacht, zodat het afscheid zo persoonlijk mogelijk wordt.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Maarssen

Wilt u de uitvaartdienst liever in Maarssen houden? Barbara denkt graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie, die zowel aan uw persoonlijke wensen, als onze kwaliteitseisen voldoet. Barbara staat voor u klaar om uw afscheid zo waardig en passend mogelijk te maken. Daarbij denkt u wellicht snel aan een aula of uitvaartcentrum, maar het kan ook in een restaurant, landhuis of mooi kasteel. Veel mooie locaties in Maarssen zijn geschikt en staan open voor uitvaarten. Door een locatie te kiezen die normaal niet voor een uitvaart wordt gebruikt, krijgt een afscheid een meer persoonlijke, unieke sfeer. Kiest u niet voor ons eigen uitvaartcentrum? Dan kan Barbara de volgende locaties zeer aanbevelen:

  • Inn Style bij de Maarseveense Plassen
  • Restaurant de Heeren van Maarssen
  • DeFabrique

Ook bij een uitvaart op locatie staat onze rouwauto vanzelfsprekend tot uw beschikking. Als u wilt kan een opbaring, avondwake of rouwdienst alsnog in een uitvaartcentrum van Barbara gehouden worden. Denk rustig na over wat goed voelt voor u. Wilt u meer weten over onze betrokken werkwijze? Kijk bij Barbara Uitvaartverzorging.

Passende uitvaart bij Barbara

Bij Barbara regelen we niet alleen de praktische zaken voor u. Zijn er persoonlijke uitvaartwensen die u graag in de plechtigheid wilt verwerken? Of is er een bijzonder ritueel dat u zou willen uitvoeren? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee voor een creatieve, persoonlijke invulling van de uitvaart. Het kan natuurlijk ook dat u uw éigen uitvaartwensen bij ons wilt voorleggen. Ook hierbij willen we u graag ondersteunen. Bij waardevaste uitvaart leest u meer over hoe Barbara u van dienst kan zijn.

Heeft u vragen over een uitvaart in Maarssen? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.