Vestigingen

Barbara Uitvaartverzorging heeft twee stijlvolle uitvaartcentra, namelijk een vestiging in Utrecht in de wijk Transwijk, en het Afscheidscentrum Leidsche Rijn in Vleuten. Beide locaties beschikken over alle faciliteiten en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij beide vestigingen.

Vestiging Utrecht

Ons mooie uitvaartcentrum in Utrecht is gevestigd in een ruim gebouw aan de Egginklaan 51 in de wijk Transwijk. Er zijn maar liefst 5 stijlvolle aula’s voor kleine en grote gezelschappen (van 4 tot circa 150 personen) beschikbaar. Ook de afscheidssuite is gehuisvest op de Egginklaan. U beschikt hier over alle faciliteiten, die vandaag de dag bij een uitvaart gevraagd worden. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk. Daarnaast is er ruime, gratis parkeergelegenheid rond ons pand.


Afscheidssuite 

Er zijn maar weinig rouwcentra in Utrecht, die de nabestaanden de mogelijkheid bieden 24 uur per dag bij de overledene te zijn. Barbara Uitvaartverzorging  biedt die mogelijkheid wel en heeft daarvoor een afscheidssuite.

Een afscheidssuite biedt u de mogelijkheid om 24 uur per dag bij uw dierbare overledene aanwezig te zijn. U krijgt in de dagen vóór de uitvaart de sleutel van de suite. U heeft uw ‘eigen’ buitendeur en kunt gaan en staan waar u wilt. Belangrijker nog is dat u kunt komen en gaan wanneer u dat wilt.

uitvaartsuite-1-klein

Afscheidscentrum Leidsche Rijn

Om u nog beter op onze eigen wijze van dienst te kunnen zijn, heeft Barbara Uitvaartverzorging haar uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten omgedoopt in een waar afscheidscentrum.

Opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleine plechtigheden in een warme en prettige omgeving behoren uiteraard nog steeds tot de mogelijkheden. Nieuw is de inpandige uitvaartwinkel,  waar u terecht kunt voor urnen, assieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, condoleancekaarten, boeken e.d. Maar in het Afscheidscentrum vindt u meer. U kunt rustig met onze afscheidsconsulente van gedachten wisselen, uitvaartwensen bespreken en vastleggen of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere plechtigheid vol passende rituelen. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke mogelijkheden, krijgt u advies over de producten en diensten en wordt er vooral naar uw wensen geluisterd. Altijd onder het genot van een vers kopje koffie of thee.