Barbara Uitvaartverzorging heeft twee stijlvolle uitvaartcentra, namelijk een vestiging in Utrecht in de wijk Transwijk, en voor Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn een uitvaartcentrum in Vleuten. Beide locaties beschikken over alle faciliteiten en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij beide vestigingen.

Vestiging Utrecht

Ons mooie uitvaartcentrum in Utrecht is gevestigd in een ruim gebouw aan de Egginklaan 51 in de wijk Transwijk. Er zijn maar liefst 5 stijlvolle aula’s voor kleine en grote gezelschappen (van 4 tot circa 150 personen) beschikbaar. Ook de afscheidssuite is gehuisvest op de Egginklaan. U beschikt hier over alle faciliteiten, die vandaag de dag bij een uitvaart gevraagd worden. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk. Daarnaast is er ruime, gratis parkeergelegenheid rond ons pand.

Vestiging Vleuten

Om u nog beter op onze eigen wijze van dienst te kunnen zijn, heeft Barbara Uitvaartverzorging een prachtig uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten.

Opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleine plechtigheden in een warme en prettige omgeving zijn mogelijk in onze vestiging in Vleuten. Er is een uitvaartwinkel, waar u terecht kunt voor urnen, as-sieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, kaarten, boeken etc.

Maar bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten vindt u meer. U kunt met onze afscheidsconsulente van gedachten wisselen, uitvaartwensen bespreken en vastleggen of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere plechtigheid vol passende rituelen. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke mogelijkheden, krijgt u advies over de producten en diensten en wordt er vooral naar uw wensen geluisterd. Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden over de kosten van een uitvaart en kunnen wij uw uitvaartverzekeringen duidelijk voor u in beeld brengen, zodat u weet of u voldoende bent verzekerd voor uw uitvaart. Natuurlijk altijd onder het genot van een kopje koffie of thee.

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten is open elke dinsdag en donderdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur en op woensdag van 9:00 tot 17:00 uur. Loop gerust eens langs, wij zijn er voor u. Mochten onze openingstijden u niet passen, dan kunt u uiteraard een afspraak met ons maken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op het algemene telefoonnummer: 030 296 66 66.

 

Afscheidssuite

Om nabestaanden de mogelijkheid te bieden om in de dagen vóór de uitvaart 24 uur per dag bij hun dierbare overledene te zijn, hebben we bij Barbara Uitvaartverzorging een speciale afscheidssuite ingericht, de Breughelsuite.

Onze afscheidssuite biedt u de unieke gelegenheid om in alle rust én privacy van uw dierbare overledene afscheid te nemen. Naast een compleet en sfeervol ingerichte huiskamer met slaapgelegenheid en een kitchenette met onder meer koffie- en theefaciliteiten, is er een aparte ruimte ingericht voor de overledene. Deze ruimte is voorzien van airco en koelapparatuur. Wij controleren dagelijks, net zoals bij een thuisopbaring, of alles goed gaat. Al met al een vertrouwde oplossing als u wèl in huiselijke kring afscheid wilt nemen van de overledene, maar geen bezoek aan huis wilt of kunt ontvangen. Het kan ook handig zijn om nabestaanden die verder weg wonen hier te laten verblijven. Omdat de Breughelsuite tegen ons uitvaartcentrum in Utrecht is aangebouwd, zijn we altijd in de buurt als u ons nodig heeft.