Overzicht van onze partners

Onderstaand een overzicht van onze partners.

FC Utrecht

In samenwerking met FC Utrecht kan Barbara u de FC Utrecht uitvaart aanbieden

Is FC Utrecht uw club voor het leven? En ook daarna? Kies dan voor de unieke FC Utrecht uitvaart. De echte fan kan kiezen uit 4 pakketten. Van FC Utrecht bloemstukken, rouwdrukwerk, uitvaartkisten, urnen of grafstenen/-monumenten tot gepaste uitvaartmuziek, een laatste rit langs het stadion of zelfs een laatste eer op het stadionbordes. Deze (en andere) informatie over FC Utrecht vindt u op de website van ‘FC Utreg’.

Digitale Nazorg

Digitale Nazorg ondersteunt nabestaanden bij de afwikkeling van digitale nalatenschap na een overlijden.

Wil u (weer) kunnen beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen, noodzakelijke informatie voor de afwikkeling van diverse zaken of dierbare data op defecte apparatuur? Is er sprake van een ongeluk of ramp of zijn er vragen na een overlijden? Digitale Nazorg ondersteunt nabestaanden door dierbare data inzichtelijk te maken en te helpen bij de afwikkeling van de administratie én digitale nalatenschap na een overlijden.

Kinderuitvaart.nl

Ondersteuning van gezinnen met jong overleden kinderen

‘Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Nadenken over het afscheid van mijn kind? Dat wil ik niet!’ En toch staat u voor deze onmogelijke taak, terwijl intens verdriet, boosheid en machteloosheid overheersen. Misschien kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw verdriet niet wegnemen, maar wel uw eerste zorgen. Door samen met u, en eventueel andere kinderen in uw gezin, een afscheid vorm te geven dat ondanks alles troost geeft. Met herinneringen die u verder kunnen helpen. Wij verzorgen uitvaarten van foetussen, baby’s, kinderen en jongeren. Hun overlijden grijpt diep in in levens van mensen. Toekomstdromen worden ontnomen. Maar dat laatste kan nooit de zin van het leven van uw kind geweest zijn. Daarom zeggen wij: uw kind verdient een onvergetelijk afscheid.

Closure

Vanuit één centrale plek alles afhandelen en niet constant uw verhaal opnieuw doen.

Na een overlijden moeten er veel praktische zaken worden geregeld. Bijvoorbeeld het opzeggen of wijzigen van een telefoonabonnement, bankzaken, verzekeringen, goede doelen of social media. Vaak blijven abonnementen onnodig lang doorlopen, terwijl hier veel kosten aan gebonden zijn.Met Closure handelt u, na een overlijden, alle abonnementen, contracten en accounts op één centrale plek af. Hierdoor hoeft u als nabestaande niet meer telefonisch 20 keer in de wacht te staan en telkens opnieuw uw verhaal te doen.