Een gepast memorandum

Om familie en vrienden op de hoogte te brengen van het overlijden en de daaropvolgende uitvaart, wordt doorgaans een rouwkaart verstuurd. De uitvaartleider kan u helpen bij het opstellen van de tekst voor de rouwkaart. Barbara beschikt over een eigen drukkerij waar wij goed, snel en ook buiten kantooruren kaarten kunnen maken. Wij hebben een standaard collectie, maar u kunt zelf ook een foto aanleveren voor op de rouwkaart. De rouwkaarten worden door ons verstuurd, met een speciale rouwzegel, in een zogenaamde Rouw Verzend Set. Met deze set wordt de rouwpost handmatig en apart van andere post met voorrang verwerkt.

Enkele weken na de uitvaart kunt u dankbetuigingen versturen. Uw uitvaartleider neemt hierover contact met u op. De dankbetuiging is doorgaans hetzelfde als, maar qua formaat de helft van, de rouwkaart. Uiteraard kunnen wij u ondersteunen bij het maken van een passende tekst en drukken wij de dankbetuigingen voor u.

Het drukken van liturgieboekjes zullen wij doorgaans zelf doen, maar in een enkel geval (als het gaat om veel pagina’s) uitbesteden aan onze vaste drukker.

Heeft u speciale wensen?

Barbara werkt nauw samen met een professionele drukker in de regio, Fred Meijers. Samen met hem zullen wij ervoor zorgen dat uw speciale rouwkaart (of het andere drukwerk) wordt zoals u dat wilt.