Woont u in Bilthoven en wilt u een crematie regelen? Bij Barbara Uitvaartverzorging staan we voor u klaar. Voor sobere, goedkope crematies, of juist zeer uitgebreide crematies. Barbara neemt u graag alle praktische zaken uit handen, zodat u daar in deze heftige periode geen zorgen over hebt. Bij ons kunt u rekenen op de inzet van toegewijd team, een compleet stappenplan en uiteraard: een waardige crematie, die eer doet aan de dierbare overledene. Wilt u meteen meer weten? Kijk bij alles rond de uitvaart om te zien waarmee we voor u klaar staan.

Crematie en de kosten

Iedereen verdient een waardig afscheid. Hoe sober of juist groots u de crematie ook wenst. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, zijn we over de kosten van de crematie zeer transparant. Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rij, waarbij we u natuurlijk graag adviseren. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Barbara Uitvaartverzorging werkt voor crematies ook veel samen met crematorium Den en Rust te Bilthoven. Mocht u dit wensen, dan regelt Barbara de crematie daar graag voor u.

Het kiezen van de locatie

Barbara beschikt over twee mooie, stijlvolle uitvaartcentra, die zeer geschikt zijn voor een crematieplechtigheid. We hebben een ruime locatie in Utrecht, en in meer intieme locatie te Vleuten . U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het afscheid heel ergens anders te houden. Tegenwoordig zetten ook steeds meer locaties hun deuren open voor het organiseren van een uitvaart. Landhuizen, kastelen, boerderijen en gasterijen staan tot uw beschikking. Het kan heel fijn zijn om afscheid te nemen van uw dierbare, op zo’n unieke, vaak intieme locatie. Denkt u erover om de crematieplechtigheid ergens in Bilthoven te houden? Bespreek dit met ons. Hier is alvast een lijst met locaties waar een waardig afscheid kan worden georganiseerd:

  • Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk
  • Restaurant Mauritshoeve en het Koetshuis
  • Kapel Berg en Bosch

Boek vrijblijvend een voorgesprek

Wilt u eerst even samen met ons om de tafel? Dat vinden we heel begrijpelijk. Neem gerust contact met ons op om een voorgesprek te boeken. Bij ons bent u veilig en worden alle gevoelens gerespecteerd. Afscheid is persoonlijk, en wij staan voor u klaar om u te begeleiden tijdens het uitvaart- en naderhand het rouwtraject. Lees verder bij Barbara Uitvaartverzorging als u onze betrokken werkwijze en diensten wilt bekijken.

Wilt u een crematie in Bilthoven via Barbara Uitvaartverzorging regelen? Of wilt u op een voorgesprek bij ons komen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij staan direct voor u klaar.