Wilt u zelf uw eigen uitvaart regelen? Barbara Uitvaartverzorging helpt u hier graag bij, door nu al uw uitvaartwensen vast te leggen. Het is vaak erg geruststellend als u weet dat alles goed geregeld is voor later. Zelfs wanneer het over zoiets als uw uitvaart gaat. Mogen wij onze betrokkenheid en ervaring voor u inzetten? Wij staan voor u klaar. Nu en later.

De regie in eigen hand

Met de waardevaste uitvaart zorgt u er niet alleen voor dat uw wensen helder zijn, maar u handelt meteen het financiële aspect van de uitvaart af. Dit is vanwege het vervallen van de opbaringskosten goedkoper, en daarmee extra fijn voor nabestaanden. Barbara kan hun het verdriet niet ontnemen, maar zo neemt u nu alvast de financiële zorgen weg. Bent u geïnteresseerd in een Waardevaste Uitvaart? U leest er hier meer over.

Voorgesprek en wilsbeschikking

Wij nodigen u uit voor een voorgesprek, om uw wensen vrijblijvend met ons te bespreken. Ook als u zelf uw eigen uitvaart wilt regelen, staat onze betrokken uitvaartconsulent voor u klaar. U kunt direct alles vastleggen in een wilsbeschikking, voor een persoonlijk en waardig afscheid. Denk aan opbaarmogelijkheden, de invulling van de plechtigheid, rouwkaarten en de dankbetuiging. Dit alles natuurlijk onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Wilt u inzicht in wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken? Kijk dan alvast bij uitvaart door Barbara.

Ook nabestaanden volledig ontzorgd

Hoewel het in eerste instantie onwennig is om over zoiets als uw eigen uitvaart na te denken, kan dit wel degelijk lonen. U zorgt er namelijk ook voor dat wij te zijner tijd nabestaanden een hoop zorgen kunnen ontnemen. Belangrijke beslissingen rondom de uitvaart zijn al door u gemaakt. Onze uitvaarleider zal nabestaanden begeleiden om deze wensen waar te maken. Lees hier meer over onze betrokken en gemotiveerde uitvaartleiders.

Wilt u zelf uw uitvaart regelen bij Barbara? Of heeft vragen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij staan direct voor u klaar.