Wanneer een dierbare overlijdt, belt u eerst de huisarts. Daarna neemt u contact op met Barbara Uitvaartverzorging om het overlijden te melden. We overleggen dan meteen of – en wanneer – de overledene wordt overgebracht naar een van onze uitvaartcentra. U kunt een overlijden zowel overdag als ’s nachts bij ons melden, 7 dagen per week.

Onze uitvaartleider staat direct voor u klaar

Na het melden van een overlijden, staat een van onze uitvaartleiders voor u klaar om alle zaken te komen regelen. Er komt in een korte tijd veel op u af. In een regelgesprek nemen we alle praktische zaken van de uitvaart, de begrafenis of crematie en eventuele nazorg met u door. Onze checklist krijg u mee, zodat u precies weet wat er afgesproken is. Daarnaast zijn wij er om u gedurende het hele uitvaarttraject ook persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen. Barbara staat voor u klaar.

Mogen wij de uitvaart voor u regelen?

Barbara Uitvaartverzorging heeft ruim zestig jaar ervaring in het regelen van uitvaarten in de omgeving van Utrecht. Onze betrokkenheid en kwaliteit zijn daardoor een begrip binnen de gemeenschap. Graag zetten we dit ook voor u in, door u zo veel mogelijk te ontzorgen tijdens het afscheid. Samen creëren we een persoonlijke plechtigheid, die eer doet aan de dierbare overledene. Wilt u meer weten over onze aanpak? Kijk dan op Barbara Uitvaartverzorging  Als u direct de uitvaart wilt regelen, kijk dan bij alles rond de uitvaart.

Wilt u een overlijden melden, of een uitvaart regelen? Of heeft u vragen van algemene aard? Bel ons op Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag direct verder.