Wanneer u geconfronteerd wordt met het overlijden van een dierbare, kunt u bij ons begeleiding en steun vinden. In slechts een paar dagen moeten er tal van praktische beslissingen genomen worden, en tegelijkertijd heeft u te maken met het verlies. Het is daarom fijn om te weten dat Barbara ervoor zorgt dat aan alles wordt gedacht. Wij weten precies wat er bij het organiseren van een waardig afscheid komt kijken.

Wij vangen u op

Daarnaast staan we ook altijd voor u klaar, om u te steunen als u daar behoefte aan heeft. Een van onze voornaamste taken is niet alleen het verzorgen van de uitvaart, maar ook het zoveel mogelijk ontzorgen van u. Zo heeft u tijd om het verlies te verwerken. Samen met Barbara creëert u een waardig afscheid, dat eer doet aan de dierbare overledene. We hebben hier alle informatie die u nodig heeft beschikbaar gesteld. Kijkt u rustig rond. Barbara, altijd dicht bij U.

Een uitvaart in persoonlijke stijl

Of een overlijden nu verwacht of onverwacht is gebeurd, het is altijd een emotionele gebeurtenis. Iedereen gaat hier anders mee om, maar een ding staat wel vast. Een waardig afscheid, in de vorm van een mooie uitvaart, zal uiteindelijk bijdragen aan het rouwproces en de verwerking van het verlies. Daarom is bij Barbara nagenoeg alles mogelijk met betrekking tot de invulling van de begrafenis of crematie. Met onze ruim 60 jaar ervaring bij het creëren van persoonlijke, unieke plechtigheden, kunnen wij u geruststellen én inspireren. Wij denken graag met u mee. Het afscheid van uw dierbare is bij ons daarom in goede, vaardige handen.

Barbara neemt u zoveel mogelijk uit handen

Met behulp van een duidelijk stappenplan en zorgvuldige begeleiding van ons betrokken team, zorgen we ervoor dat het gehele uitvaarttraject voor u zo goed mogelijk geregeld wordt. Barbara denkt aan alles, en meer. Van de creatieve invulling van de plechtigheid tot de administratieve afhandeling bij bijvoorbeeld de gemeente. Bij een overlijden komt veel kijken, maar Barbara helpt u het hele traject door.

De overledene op social media

Heeft de overledene social media- profielen (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, e.d.)? Hoe gaat u hier nu mee om? Wij hebben gemerkt dat nabestaanden hier vaak moeite mee hebben, omdat social media erg persoonlijk zijn. Verwijdert u het account? Of maakt u van het profiel een (tijdelijke) online gedenkplaats, waar online contacten hun condoleance kunnen achter laten? Soms kiezen families er bijvoorbeeld voor om de rouwkaart, en een eventuele aankondiging van de uitvaart, online bekend te maken. Barbara adviseert u graag over de mogelijkheden om hier op een gepaste wijze mee om te gaan.

Uw wensen en behoeften centraal

Het verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, alle andere zorgen wel. Daarom verzorgen wij uitvaarten. Om iedereen diè specifieke steun en begeleiding te bieden, waar op dat moment behoefte aan is. Soms is dat uitleg over een wilsbeschikking, weer een andere keer een schouder om op te steunen. Daarnaast houdt onze steun en begeleiding niet op na de uitvaart.

Onze nazorg is een belangrijk onderdeel van onze uitvaartzorg. Graag plannen we enkele weken na de uitvaart een gesprek met u, waarin we samen bespreken hoe het met u gaat. Heeft u moeite met de verwerking van het verlies? Of moeten er nog praktische beslissingen genomen worden rondom bijvoorbeeld een gedenksteen of asbestemming? Wat u ook nodig heeft, samen creëren wij een warm en waardig afscheid én helpen we u verder, in de daaropvolgende rouwperiode. Hier leest u meer over onze betrokken aanpak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom de uitvaart? Of heeft u vragen over Barbara van algemenere aard? Bel ons op Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag direct verder.