De betrokkenheid van Barbara Uitvaartverzorging gaat verder dan het regelen van een uitvaart. Een uitvaart is een sluitstuk op een leven, en dit werk mogen wij al meer dan 60 jaar in de regio Utrecht uitvoeren.
Toch vinden wij dit niet genoeg. Er is namelijk ook nog een ‘leven voor de dood’ waarin ondersteuning nodig kan zijn. Dit kan gaan van “Ik wil mijn uitvaart alvast regelen en vastleggen” tot “Mijn levensverwachting is nog maar kort, ik wil graag ondersteund worden bij het vormgeven van mijn uitvaart”.
Wij hopen u en uw nabestaanden met onze voorzorg te helpen, te ondersteunen en een stukje zorg weg te nemen met betrekking tot uw uitvaart.

Wij praten hierbij niet over een uitvaartleider, maar over een uitvaartzorgverlener. Deze uitvaartzorgverlener zal u niet alleen gedurende deze periode begeleiden, maar ook de uitvaartleider zijn na het moment van overlijden (met uitzondering van vakantie of ziekte). Zo hebben u en uw nabestaanden één vertrouwd persoon die u begeleidt en ondersteunt; voor, tijdens en na de uitvaart.

Voor meer informatie: http://www.uitvaartzorgverlener.nl