Omdat wij iedere uitvaart zo persoonlijk mogelijk willen maken, ziet iedere uitvaart er anders uit. Daardoor verschillen de kosten per uitvaart ook. Wat een uitvaart kost ligt dus helemaal aan wat u voor ogen heeft. Welke locatie kiest u voor de uitvaart? Barbara, of thuis? En wat wilt u bij de koffietafel serveren? Denk bijvoorbeeld ook aan hoeveel genodigden u wenst. Daarnaast zijn begrafeniskosten weer anders dan de kosten van een crematie. In beide geven wij u graag meer inzicht. Download hier de tarievenlijst van Barbara, om alvast een beeld te krijgen van de verschillende uitvaartopties en bijbehorende kosten. U kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen op 030 296 66 66 om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Uitleg over de uitvaartkosten

Iedere uitvaart is weer anders, maar gemiddeld genomen kost een uitvaart tussen de €6000,- en €9000,- , afhankelijk van crematie- of grafrechten. U vraagt zich misschien af: wat zit er dan allemaal in deze kosten? Denk hierbij aan de hulp en ondersteuning van onze uitvaartleider, de laatste verzorging van de overledene, en de opbaring in ons uitvaartcentrum, mortuarium of thuis.

Personaliseren zorgt voor prijsverschil

Waarschijnlijk wilt u bij de uitvaart een persoonlijke plechtigheid organiseren? Ook hiervan verschillen de kosten natuurlijk door ieders eigen wensen. Deze zijn in het bovengenoemde gemiddelde verwerkt. Vervolgens kunt u de uitvaart op vele manieren nog personaliseren en uitbreiden. Denk aan bijzonder rouwvervoer, een luxe kist of speciale catering voor de gasten. Deel uw gedachten hierover met ons. Een uitvaart is maatwerk en de uiteindelijke uitvaartkosten worden bepaald door uw wensen en financiële mogelijkheden. Daarom leggen wij u aan het eind van het regelgesprek een heldere kostenraming voor. Zo weet u waar u aan toe bent en wordt u niet achteraf geconfronteerd met onverwachte kosten.

Mogelijkheden uitvaart

Er is bij Barbara Uitvaartverzorging veel mogelijk om het karakter van de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Kijk bijvoorbeeld bij alles rond de uitvaart om u te laten inspireren. Denk aan persoonlijke verhalen, bijzondere rituelen of creatieve aanvullingen op de plechtigheid. Natuurlijk denken onze uitvaartleiders met u mee. Zij hebben veel ervaring en kunnen u daarom altijd helpen. Onze ruim 60 jaar ervaring zetten we graag voor u in. Als u wilt, komen wij met nieuwe ideeën. We zorgen er natuurlijk ook voor dat aan alles wordt gedacht.

Waardevaste Uitvaart

Wilt u ervoor zorgen dat u en uw nabestaanden geen zorgen meer hoeven te hebben over de kosten van uw eigen uitvaart? Dat kan. Neem de regie over uw eigen uitvaart, door nu alvast alles met ons te bespreken. Uw uitvaartwensen worden vastgelegd in een contract en u betaalt gelijk de uitvaartkosten vooraf én tegen het huidige prijspeil. Kijk voor meer informatie bij waardevaste uitvaart.

Offerte uitvaartkosten aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u een offerte aanvragen, om een indicatie te krijgen wat de kosten van een uitvaart bij Barbara voor u kunnen zijn. Wij benadrukken graag dat het voor ons heel belangrijk is dat de uitvaart helemaal aan uw wensen voldoet. Vermeldt u daarom vooral eventuele speciale wensen of – als u die heeft – vragen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

[[formulier zoals op huidige pagina ‘service en kosten’]]

Heeft u nu al vragen? Bel ons direct op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.