Een uitvaart regelen voor uw kind, dat lijkt haast onmogelijk. Barbara staat voor u klaar en kan u de hele uitvaart begeleiden. Want hoewel u de werkelijkheid waarschijnlijk het liefst wilt vergeten, kunnen we niet om bepaalde beslissingen heen. Onze uitvaartleiders weten precies wat er moet gebeuren, en zullen hun uiterste best doen om de uitvaart zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. Want goed afscheid nemen kan, hoe moeilijk dat ook lijkt.

Speciale kinderuitvaarten via Barbara

Bij Barbara Uitvaartverzorging is een uitvaart voor een kind anders dan een uitvaart voor volwassenen. Wij hebben daarom een onderdeel van Barbara volledig op kinderuitvaarten gericht. Met creatieve ideeën, rituelen, het betrekken en zichtbaar maken van idolen, en de aanwezigheid van andere kinderen krijgt het afscheid een persoonlijke sfeer. Wij ondersteunen u graag bij het komen tot een bijzondere plechtigheid, die eer doet aan het kindje. U kunt hierover meer lezen op kinderuitvaart.nl.

Wij zijn er voor u, gedurende het hele traject

Onze uitvaartleiders helpen u vanaf het melden van overlijden van uw kind, tijdens de plechtigheid, tot een dankbetuiging en eventuele nazorg (6.14). U zult er nooit alleen voor staan, want u kunt dag en nacht bij ons terecht. Een goed afscheid met een mooie passende uitvaartplechtigheid, zal uiteindelijk veel bijdragen aan het rouwproces en de verwerking van verlies.

Na de uitvaart. Wat nu?

De verwerking van het verlies van een kindje is zwaar. Daarom biedt Barbara altijd kosteloos een nazorg gesprek aan. Ervaring leert dat juist na een uitvaart het rouwproces een nieuwe, vaak intense fase in gaat. Omdat het niet iedereen lukt zomaar de draad weer op te pakken, nemen we enkele weken na het afscheid altijd contact op, om te kijken hoe het met u gaat. Wilt u meer weten over de door Barbara verzorgde nazorg? Kijk dan hier.

Wilt u ons ontmoeten? Dat kan. U belt daarvoor Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag direct verder.