Komt u uit Nieuwegein en wilt u een uitvaart regelen? Barbara Uitvaartverzorging staat klaar voor u. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat de uitvaart helemaal naar uw persoonlijke wensen wordt geregeld. Ons stijlvolle uitvaartcentrum te Transwijk heeft alles in huis. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om onze welkome locatie te Vleuten te gebruiken. Waar u ook voor kiest, onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat aan alles wordt gedacht.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in Nieuwegein

Wilt u de uitvaartdienst liever organiseren in Nieuwegein? Dat kan natuurlijk ook. Onze uitvaartleiders denken graag mee bij het zoeken naar de geschikte locatie, die zowel aan onze kwaliteitswensen, als uw persoonlijke wensen voldoet. Een afscheidsbijeenkomst bij een uitvaart kan natuurlijk plaatsvinden in een kerk of in de aula van een crematorium of bij een begraafplaats. Zowel bij een crematie als begrafenis bent u ook vrij te kiezen voor een geheel andere locatie. Onze rouwauto staat tot uw beschikking om de dierbare overledene in gepaste stijl naar de locatie te brengen. Wilt u de opbaring, avondwake of rouwdienst wel bij Barbara organiseren? Dan zijn we u hier uiteraard ook van dienst. Barbara staat voor u klaar, om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk zorgen over de uitvaart heeft.

Mooie geschikte locaties in Nieuwegein zijn:

  • Voormalig klooster De Lantaern
  • Restaurant De Oranje Leeuw

Passende uitvaart bij Barbara

Hoewel u waarschijnlijk het liefst helemaal geen afscheid zou willen nemen, kan een waardige uitvaart uiteindelijk veel rust geven. Bij Barbara doen we daarom ons uiterste best om u te geven wat u nodig heeft. Ook als het gaat om de invulling van de uitvaart in Nieuwegein, denken we graag met u mee. Want een waardig afscheid helpt bij de rouwverwerking. Heeft u bijzondere uitvaartwensen? Deel ze met ons. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Heeft u vragen over een Uitvaart in Nieuwegein? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.