Wilt u een uitvaart regelen en komt u uit De Bilt? Dan bent u bij Barbara Uitvaartverzorging aan het juiste adres. Wij hebben een stijlvol en uitgebreid uitvaartcentrum gelegen in Transwijk te Utrecht. Daarnaast staan we ook vanuit Vleuten voor u klaar. Beiden locaties zijn geschikt voor kleine en grote groepen, en bieden ruimte voor een persoonlijke invulling van de uitvaart.

Wilt u meer weten over onze vestiging in Vleuten? Klik dan hier

Wilt u meer weten over onze vestiging in Utrecht? Klik dan hier

Uitvaart op locatie in de Bilt

Wilt u de uitvaartdienst liever dichter bij huis? Dat kan natuurlijk ook. Onze uitvaartleiders denken graag met u mee over een geschikte locatie bij u in De Bilt. Afscheid nemen doen we maar één keer, bij voorkeur in stijl van de overledene. Met een begrafenis volgens de tradities van uw religie of met een afscheid waarin iemands leven met muziek wordt gevierd. Een eventuele opbaring, avondwake of rouwdienst  kunt u dan natuurlijk alsnog bij ons organiseren, wanneer u dit wilt. Ook wanneer u hier niet voor kiest, staan onze rouw- en volgauto’s tot uw beschikking voor de laatste rit in gepaste stijl naar een begraafplaats of crematorium. Daar leest u hier meer over.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een sfeervolle uitvaart in De Bilt, zoals:

  • Restaurant Loft 88
  • De Oranjerie op Landgoed Vollenhoven (alleen in de zomermaanden)
  • De Stal van Den Eijck

Passende uitvaart bij Barbara

Wij doen altijd ons best om aan uw uitvaartwensen te voldoen. Wil u een luisterend oor en ondersteuning? Wij zijn er voor u. Of wilt u liever alleen zijn? Dan geven we u de ruimte die u nodig heeft. Ook als het gaat om de invulling van de uitvaart, denken we graag met u mee. Want een mooie uitvaart helpt bij de rouwverwerking. Vaak is er meer mogelijk dan u misschien denkt. Heeft u persoonlijke ideeën voor de uitvaart? Praat hierover met ons. Wij zullen uw uitvaartwensen zo goed mogelijk realiseren.

Heeft u vragen over een Uitvaart in De Bilt? Bel ons op 030 296 66 66. Wij helpen u graag verder.