Tijdens de uitvaarten van Barbara Uitvaartverzorging wordt er altijd een online condoleanceregister beschikbaar gesteld, zodat nabestaanden hun condoleance kunnen uitbrengen aan de naaste familie. Dit wordt een mooi document vol steunbetuigingen en herinneringen, wat kan helpen het verlies van uw dierbare een plaatsje te geven.

Moderne steunbetuiging via Memori

Naast een traditioneel papieren condoleanceregister, bieden wij u ons online condoleanceregister Memori aan. Memori biedt de mogelijkheid om online condoleances, reacties en herinneringen te verzamelen en vast te leggen. Omdat Memori digitaal is, kunt u dus ook foto’s en video’s toevoegen. Dit geeft anekdotes en verhalen nog meer persoonlijkheid, en maakt de herinneringen aan uw dierbare overledene divers en vooral, onvergetelijk.

Alsnog een papieren document overhouden

Wilt u alsnog graag een papieren condoleanceregister overhouden na de uitvaart? Dan kunt u van alle verzamelde verhalen en beelden een persoonlijk herinneringsalbum laten maken. Zo blijft er voor de nabestaanden iets bijzonders achter, dat u – evenals een traditioneel condoleanceregister – thuis op de bank nog eens rustig kunt bekijken.

Condoleanceregister op de uitvaart zelf

Wilt u naast, of in plaats van, Memori toch een traditioneel condoleanceregister klaar laten leggen op de uitvaart? Dan is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk. Bespreek met ons wat uw wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Een mooi papieren condoleanceregister bij de ingang, waar alle aanwezigen hun steunbetuiging of condoleance kunnen achterlaten, heeft ook meerwaarde. Soms vinden betrokkenen zelf dit ook fijner. Denk aan mensen op leeftijd, die bijvoorbeeld nooit van het internet gebruik maken en hier geen weg op weten te vinden.

Wilt u meer weten over ons online condoleanceregister Memori? Of heeft u vragen over Barbara van algemenere aard? Bel ons op Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag direct verder.