Nieuws

Home 5 Nieuws

Barbara nieuws

Barbara Uitvaartverzorging is op vele manieren actief. Hieronder kunt u nieuwsberichten lezen omtrent Barbara, de uitvaartbranche, alles rondom de uitvaart, begrafenis of crematie, rouwverwerking, herdenkingsartikelen en al onze andere activiteiten.

Zo houden we de band met onze leden, maar ook met overige belangstellenden, actueel en sterk. Hoewel Barbara uitvaarten verzorgt, gaan onze activiteiten verder dan dat. We steunen maatschappelijke projecten in de regio Utrecht en willen op deze manier het leven van mensen een stukje prettiger maken. Door onze actieve deelname aan de samenleving zijn we ook een beetje onderdeel van het leven van onze leden én niet- leden. Iedereen is bij ons welkom. Het gaat bij Barbara Uitvaartverzorging dus niet enkel om steun op het moment dat u met verlies te maken heeft, maar ook wat wij daarvoor of daarna voor u kunnen betekenen.

Nieuws - Barbara Uitvaartverzorging

Wilt u meer informatie over

Nieuws
Barbara Uitvaartverzorging te Utrecht is verbouwd

Barbara Uitvaartverzorging te Utrecht is verbouwd

Barbara Uitvaartverzorging op de Egginklaan te Utrecht is verbouwd. Het Utrechtse uitvaartcentrum aan de Egginklaan is grondig verbouwd en volledig opnieuw ingericht. “Het pand is nu veel lichter, moderner én duurzamer.” Zo ziet het er nu uit.

Lees meer
Wat rouw je me nou?!

Wat rouw je me nou?!

Als iemand die dicht bij je staat overlijdt, verandert er veel in je leven. Je mist diegene, thuis is het anders. Verjaardagen en feesten waar je vrolijk van werd, zijn nu een bron van verdriet. De ontreddering, woede, eenzaamheid en het verdriet staan het gewone...

Lees meer
Over de dood spreken met een kind

Over de dood spreken met een kind

De dood bespreken: ‘Soms is het voor een kind genoeg om te weten dat een tante ze opvangt’ In de afgelopen twee jaar zijn veel kinderen meer dan normaal geconfronteerd met de dood; denk aan de Covid-19-pandemie en de oorlog in Oekraïne. Waar de dood voor de meeste...

Lees meer