Barbara Uitvaartverzorging biedt een extra dienstverlening aan via een apart onderdeel van de organisatie; Barbara Nationaal Rouwvervoer. Wij verzorgen binnen dit onderdeel, in opdracht van uitvaartondernemers en nabestaanden, het overbrengen van overledenen naar iedere gewenste locatie binnen Nederland. Uiteraard doen we dit altijd uit naam van de ondernemer of persoon die onze dienst daarvoor heeft ingeschakeld. Wij waarborgen hierin complete onafhankelijkheid.

Voor het vervoer van de overledene beschikken wij over een passend wagenpark. Al onze wagens zijn metallic grijs van kleur. De overbrenging van de overledene kan geschieden door middel van een brancard of in een kist.

Als aanvullende dienst bieden wij de laatste verzorging van de overledene. Onze professionele medewerkers verzorgen dit optimaal, met toewijding en met alle respect.
Mocht de familie zelf willen bijdragen aan de verzorging van hun dierbare overledene, dan zijn onze medewerkers op de achtergrond aanwezig om waar nodig te ondersteunen. Deze laatste verzorging kan op elke gewenste locatie plaatsvinden binnen een straal van 50 km rondom Utrecht.

Indien gewenst kan er (tijdelijk) gebruik gemaakt worden van ons mortuarium en onze opbaarfaciliteiten.

Voor het aanvragen van onze diensten kunt u ons dag en nacht bereiken op
030 296 66 66. Mocht u informatie willen ontvangen, specifiek of algemeen, over onze tarieven of andere zaken, dan kunt u ook naar dit nummer bellen of een e-mail sturen naar: info@barbarauitvaart.nl.