Theatervoorstelling ‘Een bed in de kamer’

12jun2019

Van 19:00 uur tot 21:30 uur

bij Nieuwe Vaart 5, Vleuten

Ontmoet de familie Klaver.

Mevrouw Klaver is een kwieke dame van 82 en staat nog volop in het leven, tot de dag dat ze hoort uitgezaaide kanker te hebben. Haar leven verandert totaal. Met haar veranderen ook de mensen om haar heen. Iedereen lijkt een stem te hebben in dit verhaal, maar wordt iedereen ook gehoord?

Krijg een unieke kijk in de belevingswereld van een familie die probeert om te gaan met het naderende einde van oma Klaver.

Een verhaal over de fases van rouw, over troost, hoop en over zien wat werkelijk belangrijk is.
De voorstelling zorgt voor herkenning, erkenning en is daarnaast boeiend en leerzaam. De voorstelling maakt een moeilijk onderwerp als rouw en verlies bespreekbaar.
En… kun je ook lachen terwijl je rouwt om je verlies? Zeker wel.
Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten over dit onderwerp onder het genot van een hapje en een drankje.

De inloop is vanaf 19:00 uur bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten
Nieuwe Vaart 5
3451 AH Vleuten

De voorstelling begint om 19:30 uur. De toegang is gratis. Laat u even weten of u komt via: thea.visser@barbarauitvaart.nl of 030-296 66 66

Maarten Vogelaar alias The Mind Artist, maakt unieke voorstellingen. Het is een combinatie van interactief verteltheater gecombineerd met educatie. Hij maakt voorstellingen die er toe doen. Zo wordt het publiek niet alleen meegenomen in de beleving van het verhaal, maar leert daarnaast ook hoe om te gaan met rouw in het dagelijks leven.
zie ook www.themindartist.nl

Terug naar overzicht