Muziekavond

29jun2017

U herkent het vast; u loopt in een supermarkt en op een gewone maandagmorgen klinkt opeens de muziek die gedraaid werd op uw bruiloft, op het feestje dat zo leuk was of op een uitvaart waar u laatst nog was. Meteen bent u terug bij dat moment van toen, bij de herinnering, bij het gevoel.

 

“Van alle kunsten staat muziek het dichtst bij tranen en herinneringen”
Oscar Wilde
 
Muziek is een belangrijk onderdeel van elke uitvaartplechtigheid. Of dit nu in een kerk is, in een aula van een crematorium of op een door de overleden persoon zo geliefde plek: er klinkt bijna altijd wel muziek.

Barbara Uitvaartverzorging wil u de gelegenheid geven om muziek te ervaren. Om erover te praten, om ervan te genieten. Op deze avond, die in het teken staat van muziek bij uitvaarten, laten wij u muziek horen die u wellicht al vaker hebt gehoord, maar nu live gespeeld en gezongen door professionele musici van Fermate Uitvaartmuziek. Van ‘Air’ van J.S. Bach tot ‘Mag ik dan bij jou?’ van Claudia de Breij. Van ‘Time to say goodbye’ van Andrea Bocelli tot ‘Afscheid nemen bestaat niet’ van Marco Borsato. Alle muziek is mooier als u de trilling voelt en de ademhaling hoort.
 
Wij ontmoeten u graag op donderdag 29 juni om 20.00 uur in ons uitvaartcentrum aan de Egginklaan 51 te Utrecht. U kunt zich voor deze avond aanmelden via telefoonnummer: 030-2966666 of via mailadres: info@barbarauitvaart.nl. De toegang is gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Terug naar overzicht