Lezing “Sara en Liv” Suzan Hilhorst

17mei2018

De grootste angst van iedere ouder… het verlies van een kind. Het overkwam Suzan Hilhorst, auteur van het boek ‘Sara en Liv’. Hoe geef je het verlies een plek in je leven en hoe ga je als gezin om met dit immense verdriet?

Donderdag 17 mei komt Suzan daarover vertellen in het uitvaartcentrum van Barbara Uitvaartverzorging.  Zij vertelt over (over)leven met het grote verlies van haar twee dochtertjes en over de impact die het verlies op zoon Nils heeft. Maar ook waarom het zo belangrijk is hierover te praten en de dood van een kind bespreekbaar te maken. Zowel met andere volwassenen, als met kinderen.

Deze avond is bedoeld voor ouders van een overleden kind en degenen die dicht bij hen staan. Na de lezing is er ruimte om Suzan vragen te stellen. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. In verband met het beperkt aantal plaatsen, vragen wij u zich vóór 14 mei a.s. aan te melden via: info@barbarauitvaart.nl of 030-296 66 66. Vermeldt u hierbij ook uw telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen.

Vanaf 19.00 uur heten wij u van harte welkom in ons uitvaartcentrum aan de Egginklaan 51 te Utrecht. Om 19.30 uur zal de lezing aanvangen.

 

Over Suzan Hilhorst

Suzan is naast auteur van het boek ‘Sara en Liv’ tevens verslaggever en programmamaker bij BNN-VARA. Beide dochtertjes overleden kort na hun geboorte in 2014 en 2015 aan een stofwisselingsziekte. In het programma ‘Kijken in de Ziel’ deelde Suzan haar indrukwekkende verhaal met Coen Verbaaks en ook bij ‘RTL Late Night’ kwam haar verhaal uitgebreid aan de orde. Meer over Suzan op: www.saraenliv.nl.

Terug naar overzicht