Praten over uw uitvaart. Bij Barbara begrijpen we heel goed dat u dat liever niet doet. Er zijn echter momenten waarop praten over uw uitvaart loont. Dit is zo’n moment. Praat eens met Barbara over een Waardevaste Uitvaart en neem de regie over uw eigen uitvaart. Precies zoals u nu ook de regie houdt over uw eigen leven.

Wat is een Waardevaste Uitvaart?

Een Waardevaste Uitvaart is een uitvaartverzekering waarbij u uw uitvaartwensen vastlegt in een contract. Weet u al of u liever begraven of gecremeerd wilt worden? Wenst u volgauto’s? Spreek dit alvast uit tegen de medewerkers van Barbara. Dan hoeven uw nabestaanden daar te zijner tijd niet meer over na te denken. U betaalt bovendien de kosten van uw eigen uitvaart vooraf én tegen het huidige prijspeil. Het is immers een fijn gevoel wanneer u weet dat alles in orde is. U en uw nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken over mogelijke toekomstige kostenstijgingen. Barbara heeft alles alvast met u geregeld.

Kosten voor opbaren vervallen

Naast dat de waarde van uw uitvaart vast blijft, hoeft u bij een Waardevaste Uitvaart de kosten van de opbaring bij Barbara niet te betalen. Daarmee bespaart u €525,-. Een Waardevaste Uitvaart bij Barbara ontneemt u alle zorgen. We hebben alle inhoudelijke wensen met u doorgenomen en vastgelegd, en alle kosten zijn gedekt. Een gerust gevoel voor u en uw nabestaanden. Barbara, altijd dicht bij U.

Alle vooruit besproken en -betaalde uitvaarten, de zogenaamde Waardevaste Uitvaarten, worden financieel ondergebracht in een separate juridische entiteit, Barbara Beheer Coöperatieve Vereniging u.a. (hierna: Beheer). In Beheer is het enige doel en activiteit het beheren van de Waardevaste Uitvaarten. De voor de Waardevaste Uitvaarten ingelegde/betaalde gelden worden prudent belegd en beheerd door bankiers van ABN-AMRO Instituten & Charitas. Elke twee jaar beoordeelt Actwell Actuarissen of de voorziening “Vooruit besproken uitvaarten” per jaareinde minimaal voldoende is om alle vooruit besproken contracten te kunnen uitvoeren. Tenslotte is het vermeldenswaardig, dat het bestuur en de directie van Beheer “gezamenlijk bevoegd” zijn. Dat betekent dat één individu geen besluiten kan nemen aangaande de gang van zaken in Beheer, maar dat daar altijd een tweede persoon voor dient mee te kijken en mee te tekenen. Hierbij de Statuten Barbara Beheer 2018

Heeft u vragen over de Waardevaste Uitvaart? Of wilt u meteen een vooruitbespreking plannen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij helpen u graag verder.