Een voetbaluitvaart in clubstijl

Barbara Uitvaartverzorging heeft een service die volledig is gericht op een hechte en vooral toegewijde groep Utrechters: de FC Utrecht-fans. Deze trouwe fans hebben een groot deel van hun leven een passie voor FC Utrecht gehad. Met de FC Utrecht-uitvaart kunnen zij nu ook na hun dood verbonden blijven met ‘ons cluppie’.

Afscheid in Stadion Galgenwaard

Een bijzonder onderdeel van de FC Utrecht-uitvaart is de uitvaartdienst, die wij mogen verzorgen in het hart van FC Utrecht: Stadion Galgenwaard. Waar het voorheen alleen mogelijk was om met de rouwwagen langs het stadion te rijden, krijgt de trouwe fan nu in het hoofdgebouw van het stadion een laatste eerbetoon.

Personaliseren in FC Utrecht-stijl

Voor de FC Utrecht-uitvaart bestaan vier verschillende pakketten. Verschillende thema’s als het ware, die de uitvaart een eigen gezicht geven. U kunt hierbij denken aan speciale crematie- of grafkisten, rouwdrukwerk en FC Utrecht-grafmonumenten, maar Barbara laat ook speciale bloemstukken maken én er kan gekozen worden voor gepaste muziek, inclusief natuurlijk het clublied van FC Utrecht: het Strijdlied van Herman Berkien.

Exclusief recht voor de FC Utrecht-uitvaart

Geïnspireerd door vergelijkbare initiatieven van Feyenoord, FC Twente en Roda JC heeft Barbara deze service ontwikkeld. Zoiets bestond nog niet in Utrecht en Barbara heeft van FC Utrecht exclusief het recht gekregen om deze speciale en specifieke uitvaart te mogen aanbieden aan de trouwe supporters van FC Utrecht.