Betekenisvol afscheid nemen

De uitvaartdienst is een eenmalige gebeurtenis. U neemt voor het laatst afscheid van de overledene. Tijdens het regelgesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor dit afscheid. Uw voorkeuren kunt u allemaal met onze uitvaartleider bespreken. Wij zullen ons uiterste best doen om uw wensen te realiseren.

De locatie

De daadwerkelijke dienst kan op verschillende locaties plaatsvinden. Vaak wordt gekozen voor een kerk, of de aula van het crematorium of de begraafplaats. U kunt de uitvaartdienst natuurlijk ook in één van de uitvaartcentra van Barbara laten plaatsvinden.

Uitvaart bij Barbara

Barbara Utrecht beschikt over een vijftal aula’s, die volledig kunnen worden ingericht om een uitvaartdienst te houden. Het grote voordeel van ons uitvaartcentrum is dat wij zeer flexibel zijn. Wij hebben de gehele planning zelf in de hand en dat zorgt ervoor dat er nooit tijdsdruk ontstaat. Iedere uitvaart heeft een eigen tempo. Daarnaast verzorgen wij graag de catering. Onze medewerkers zijn betrokken en betrouwbaar, waardoor een uitvaart bij Barbara een warme uitstraling heeft.

Barbara’s Afscheidscentrum in Vleuten is veel kleinschaliger, en dus intiemer, van opzet. Er is één aula, zodat uw uitvaart op dat moment het unieke gebruik van het hele Afscheidscentrum heeft. Daardoor heeft u alle tijd en ruimte.