Samen aan tafel

Wanneer u contact met ons heeft opgenomen om een overlijden te melden, plannen we een gesprek met u. Wij noemen dit een ‘regelgesprek’. We proberen elkaar hierin beter te leren kennen. We kunnen naar u toe komen, of u komt naar één van de uitvaartcentra van Barbara, in Utrecht of Vleuten.

Wat wordt er besproken

Tijdens het regelgesprek bespreken we alle zaken rondom de uitvaart. Het gesprek duurt zo’n 1,5 à 2 uur en kan best zwaar zijn. Barbara begrijpt het daarom goed wanneer u dierbaren mee vraagt om u bij te staan. Na afloop zullen we alles rondom de uitvaart met u hebben besproken.

Rustig beslissen

De beslissingen hoeven niet allemaal tijdens het regelgesprek te worden gemaakt. U kunt de uitvaart immers maar één keer regelen en het is belangrijk dat u kunt nadenken over wat u wilt. U krijgt de tijd en ruimte om rustig de mogelijkheden door te nemen en de beslissingen te nemen, wanneer u er klaar voor bent.

Speciale wensen

Heeft u vragen, of speciale wensen? Maak het aan ons kenbaar, zodat wij samen met u een gedenkwaardige uitvaart kunnen organiseren. U kunt bijvoorbeeld uw voorkeur voor één van de uitvaartleiders uitspreken. Die wens wordt altijd gehonoreerd wanneer diegene beschikbaar is. Kijk hier voor onze uitvaartleiders.