Wilt u een begrafenis regelen? Dan helpt Barbara Uitvaartverzorging u bij het hele traject. Wij adviseren en ontzorgen u, en zorgen ervoor dat aan alles wordt gedacht. De grafkeuze, de kosten, de keuze van de kist, alles rondom de uitvaartplechtigheid en de gedenksteen. Ook zijn wij gespecialiseerd in begrafenissen voor een kind. Daarvoor verwijzen we u graag door naar www.kinderuitvaart.nl.

Begraafplaats kiezen in Utrecht

In iedere plaats waar Barbara Uitvaartverzorging werkt, zijn één of meerdere begraafplaatsen. U kunt uiteraard zelf kiezen waar uw dierbare overledene de laatste rustplaats krijgt. Zo creëert u een plek die voor langere tijd een herdenkingsplek zal worden voor u en uw naasten. Hier vindt u een overzicht van de begraafplaatsen waar wij regelmatig mee samenwerken:

Een persoonlijke uitvaart bij Barbara

Iedere uitvaart is een persoonlijke en unieke gebeurtenis. Wij beseffen ons dat. Een uitvaart bij Barbara voldoet daarom zoveel mogelijk aan uw wensen. Bij alles rond de uitvaart kunt u precies zien wat wij allemaal voor u doen. Wilt u meer weten over ons en onze betrokken aanpak? Kijk dan op Barbara Uitvaartverzorging.

Kiezen voor een kist

Voor onze begrafenissen biedt Barbara u een uitgebreide collectie kisten aan. Daarnaast kunnen wij elke andere in Nederland verkrijgbare kist voor u bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de met stof bekleden kisten van Zavadi. Dit zijn moderne, vaak kleurrijke kisten die een persoonlijk tintje aan de begrafenis geven. En als u een unieke kist wilt, dan is het mogelijk een persoonlijke uitvaartkist met eigen opdruk door middel van full color print op hout te bestellen bij Beerenberg. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Bloemstukken tijdens de begrafenis

U kunt ervoor kiezen om voor de begrafenis één of meerdere bloemstukken te laten maken. Dit geeft familie en nabestaanden de kans iets extra’s te doen voor de uitvaart. Barbara werkt veel samen met de Utrechtse bloemist Tom den Daas. Hij verzorgt mooie, persoonlijke bloemstukken, naar ieders wens. Uiteraard bent u vrij om uw eigen bloemist te benaderen.

Een passende gedenksteen kiezen

De gedenksteen, of grafsteen, wordt vaak na de begrafenis uitgekozen. Deze kan immers pas geplaatst worden, wanneer de begrafenis al is geweest. Wanneer u er klaar voor bent, is Barbara Uitvaartverzorging er voor u om u te helpen bij uw keuze. We hebben goede contacten met alle lokale steenhouwerijen, en weten precies wat er allemaal mogelijk is, om de gedenksteen zo passend en persoonlijk mogelijk te maken.

Barbara, begrafenis voor iedereen

Iedereen is welkom bij Barbara. Een begrafenis is een afscheid en dat is voor iedereen anders, maar altijd heftig. Dat is waarom wij de begrafenis voor u willen verzorgen. Wij doen ons uiterste best om u te bieden waar u behoefte aan heeft. Of dit nu een luisterend oor is, of iemand die de praktische zaken voor u onthoudt. Samen creëren wij een warm en persoonlijk afscheid. Uw verdriet kunnen wij helaas niet voor u wegnemen, maar alle praktische zorgen wel. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Kijk dan bij alles rond de uitvaart.

Voor de hele regio Utrecht

Barbara regelt begrafenissen vanuit Utrecht. Daarnaast hebben wij ook een mooie locatie aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten. Vanuit deze twee locaties kunnen we Utrecht en de omliggende plaatsen zo goed mogelijk van uitvaartzorg voorzien. Voor opbaringen, afscheidsbijeenkomsten, persoonlijke begrafenissen en familiebezoeken zijn beide locaties helemaal geschikt. De uitvaartcentra zijn goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer, als met de auto. Ook zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden in de buurt. Wij zijn er voor:

Staat uw locatie er niet bij, maar wilt u wel graag bij Barbara de begrafenis regelen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Als het even kan, ondersteunen we u natuurlijk graag.

Het team van Barbara

Ons team is samengesteld uit professionele, toegewijde en vooral betrokken mensen. Zij staan altijd voor u klaar. 24 uur per dag. Zeven dagen per week. Bij Barbara doen we dat stapje extra, hebben we oog voor detail en natuurlijk een warme open houding naar u en uw familie. Zowel voor, tijdens als na de begrafenis. Wilt u weten wie wij zijn? Op het team van Barbara stellen we iedereen persoonlijk aan u voor.

Nieuws in de uitvaartzorg

Tradities, trends en mogelijkheden binnen de uitvaartzorg veranderen constant. Bij Barbara proberen we natuurlijk van alles zo goed mogelijk op de hoogte te blijven. Vanwege onze professionele nieuwsgierigheid, maar natuurlijk ook omdat we u de beste en meest complete service willen bieden. Wilt u ook weten wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn? Kijk gerust verder bij nieuws. U kunt zich natuurlijk ook op onze nieuwsbrief abonneren. Deze verschijnt dan ieder kwartaal op uw deurmat. Klik hier om u aan te melden.

Wilt u meer weten over een begrafenis bij Barbara? Of heeft u een algemene vraag voor ons? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag verder.