Na een overlijden is het voor u prettig wanneer u zo min mogelijk hoeft na te denken over de praktische zaken rondom een uitvaart. Daarom hoeft u bij Barbara niets uit te zoeken. In een voorgesprek bespreken we rustig wat ondernomen kan worden. We nemen ons eenvoudige stappenplan, checklist en de kosten met u door. Onze uitvaartleiders zullen u hierbij begeleiden. U staat er nooit alleen voor, vooraf, tijdens en na de begrafenis of crematie. Wilt u een uitgebreider beeld van wat er bij een uitvaart komt kijken? Kijk dan bij alles rond de uitvaart.

Kiezen voor een uitvaartcentrum van Barbara

Barbara biedt uitvaartzorg vanuit Utrecht en heeft daarnaast ook een locatie in Vleuten. Het uitvaartcentrum in Utrecht is ruim en stijlvol en biedt keuze uit vijf aula’s, voor kleine en grote gezelschappen. Het uitvaartcentrum in Vleuten is intiemer, en daarmee geschikter voor kleine gezelschappen.

Zowel in het uitvaartcentrum in Utrecht als in Vleuten kan er worden opgebaard en kunnen afscheidsbijeenkomsten en familiebezoeken worden georganiseerd. Onze ervaren, betrokken medewerkers staan overal voor u klaar. Beide uitvaartcentra zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, evenals met de auto. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Personaliseren uitvaart met uw uitvaartwensen

Een uitvaart bij Barbara voldoet altijd zoveel mogelijk aan uw uitvaartwensen. Barbara heeft al ruim zestig jaar ervaring en iedere uitvaart is een persoonlijke en unieke gebeurtenis. Dat betekent in de praktijk dat veel tot de mogelijkheden behoort. Denk aan originele transportmiddelen voor een waardige laatste rit, of speciale verzoeken en muziek bij de plechtigheid. Bel ons gerust op 030 296 66 66 om uw ideeën vrijblijvend te bespreken.

Nu zelf uw eigen uitvaart regelen bij Barbara

Hoewel u er waarschijnlijk liever niet over nadenkt, kan het fijn zijn om uw uitvaartwensen over uw eigen uitvaart door ons te laten vastleggen. Dit kunt u doen tijdens een voorgesprek. Hiermee ontlast u uw nabestaanden, voor als het moment is gekomen. Ze weten precies hoe u het zou willen. Denk bijvoorbeeld aan uw favoriete muziek bij de plechtigheid. U kan bijvoorbeeld ook alvast de financiële kant afwikkelen en ook hierin uw nabestaanden ontzorgen. Kijk hiervoor bij onze speciale waardevaste uitvaart.

Na de uitvaart. Wat nu?

Na een uitvaart biedt Barbara standaard een nazorg gesprek aan. Onze ondersteuning en diensten houden niet op wanneer de overledene begraven of gecremeerd is. Ervaring leert dat juist na dit officiële afscheid het rouwproces een nieuwe, vaak heftige fase in gaat. Barbara wil u daar graag in steunen, omdat het niet iedereen lukt zomaar de draad weer op te pakken. Kijk hier voor meer informatie over de door Barbara verzorgde nazorg, of neem direct contact met ons op.

Barbara, voor iedereen

Iedereen is welkom bij Barbara Uitvaartverzorging. Ongeacht de grootte van uw portemonnee. Een uitvaart is een afscheid en dat is voor iedereen heftig. Dat is waarom wij uitvaarten verzorgen. Om iedereen diè specifieke steun en begeleiding te bieden, waar op dat moment behoefte aan is. Wij nemen zoveel mogelijk zorgen uit uw handen en samen creëren wij een warm en waardig afscheid. Het verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, alle andere zorgen wel. Kijk hier verder voor meer informatie over onze dienstverlening.

Voor de hele regio rondom Utrecht

Barbara Uitvaartverzorging werkt vanuit Utrecht en heeft daarnaast ook een locatie in Vleuten. Op die manier kunnen wij Utrecht en omliggende plaatsen zo goed mogelijk van uitvaartzorg voorzien. Zowel onze locatie in Utrecht als in Vleuten is geschikt voor opbaringen, afscheidsbijeenkomsten, persoonlijke uitvaarten en familiebezoeken. Beide uitvaartcentra zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, evenals met de auto. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in de buurt. Wij zijn er voor:

 • Utrecht
 • De Bilt
 • Bilthoven
 • Nieuwegein
 • Leidsche Rijn
 • Utrecht Overvecht
 • Vleuten
 • De Meern
 • Houten
 • Maarssenbroek
 • Maarssen

Staat uw woonplaats er niet bij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook als u ergens anders vandaan komt, willen we u natuurlijk graag helpen en ondersteunen bij het regelen van een afscheid.

Het team van Barbara

Het team van Barbara Uitvaartverzorging bestaat uit een groep mensen die stuk voor stuk toegewijd en betrokken zijn. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Dag en nacht, doordeweeks en in het weekend. Onze aanpak is persoonlijk, want afscheid nemen is ook persoonlijk voor u. Onze medewerkers doen dat stapje extra, hebben oog voor detail en een warme open houding naar u en uw familie en nabestaanden. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Wilt u ons team leren kennen? Op het team van Barbara stellen we iedereen aan u voor.

Nieuws in de uitvaartzorg.

Onze ruim 60 jaar ervaring in de uitvaartzorg, daagt ons telkens weer uit om met de tijd mee te gaan. Tradities, trends en mogelijkheden veranderen constant, en bij Barbara proberen we natuurlijk van alles zo goed mogelijk op de hoogte te blijven. Wilt u weten wat er momenteel speelt in de uitvaartzorg? Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen? Lees dan verder bij nieuws. Of wit u zich misschien op onze kwartaarlijkse nieuwsbrief abonneren? Dan kan hier.

Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag direct verder

Meer over…