Weet u nu al dat u later gecremeerd wilt worden? Bij Barbara Uitvaartverzorging kunt u al uw wensen voor de crematie bij leven al laten vastleggen. Wij helpen u nu graag, zodat u er later geen zorgen meer over hoeft te hebben. Dat creëert een gerust gevoel. Alle beslissingen rondom uw crematie kunt u vooraf alvast regelen, zodat te zijner tijd voor nabestaanden één telefoontje voldoende is. Kijk bij alles rond de uitvaart, als u nu alvast een beeld wilt van wat Barbara voor u en de nabestaanden kan betekenen.

Alles vastleggen in een voorgesprek

Wilt u uw crematiewensen vooraf bij ons regelen? Dan plannen wij graag een voorgesprek bij Barbara met u. Onze ervaren uitvaartconsulent neemt rustig alle mogelijkheden met u door. Wij nemen echt de tijd voor u, want wij begrijpen dat deze periode moeilijk voor u is. Vervolgens worden al uw wensen zorgvuldig gedocumenteerd in een wilsbeschikking. Barbara denkt hierin ook met u mee. Wat is nog meer passend? Heeft u al aan muziek of een urn of herinneringsproduct gedacht? Spreek dit uit. Vaak is er meer mogelijk dan u vermoedt. Zo creëren we samen een crematie die volledig eer doet aan u en uw wensen.

Mogelijkheden crematieplechtigheid

Waardig en persoonlijk, dat zijn kernwoorden als het gaat om de crematieplechtigheid bij Barbara. Ieder mens is anders, dus voor ons is het vanzelfsprekend dat iedere uitvaart ook anders is. Wij doen daarom ons uiterste best om uw wensen volledig te realiseren. Kijk bij crematie om nu alvast de mogelijkheden te bekijken. Wilt u ook de financiële kant van de crematie vooraf regelen? Bekijk dan ook onze waardevaste uitvaart.

Heeft u vragen over het vooraf regelen van een crematie? Bel ons gerust op 030 296 66 66. Wij staan graag voor u klaar.