Wilt u uw kindje laten cremeren? Dan zullen wij u hierin gedurende het hele uitvaarttraject begeleiden. Want afscheid nemen van uw kind, dat voelt haast onmogelijk. De werkelijkheid wilt u het liefst vergeten, maar helaas kunnen we niet om bepaalde beslissingen heen. Barbara Uitvaartverzorging (5.1) zal u hierin volledig ondersteunen en adviseren. Want goed afscheid nemen kan, hoe moeilijk dat ook lijkt.

Wij zijn er voor u, gedurende het hele traject

Onze uitvaartleiders helpen u vanaf het melden van overlijden, tijdens de crematie van het kindje, tot een dankbetuiging en eventuele nazorg (6.14). U zult er nooit alleen voor staan, want u kunt dag en nacht bij ons terecht. Wij staan niet alleen klaar om u te ondersteunen, maar ook om met u mee te denken. Een goed afscheid met een mooie passende crematieplechtigheid, zal uiteindelijk veel bijdragen aan het rouwproces en de verwerking van het verlies.

Speciale kinderuitvaarten via Barbara

Een kinderuitvaart is anders dan een uitvaart voor volwassenen. De uitvaartleiders van Barbara ondersteunen u graag bij het komen tot een bijzondere plechtigheid, die eer doet aan het kindje. Barbara Uitvaartverzorging heeft daarom een speciaal onderdeel volledig gericht op kinderuitvaarten. Met creatieve ideeën en rituelen krijgt het afscheid een persoonlijke sfeer. U kunt hierover meer lezen op kinderuitvaart.nl.

Crematies bij Barbara

Bij Barbara Uitvaartverzorging hebben we ruim 60 jaar ervaring in het verzorgen van mooie, betekenisvolle crematies en plechtigheden. Voor kinderen en natuurlijk ook voor volwassenen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan gerust hier (6.1) verder.

Wilt u de crematie voor een kind door ons laten verzorgen? Dat kan. U belt daarvoor 030 296 66 66. Wij zijn er speciaal voor u en op ieder moment.