Woont u in Utrecht Overvecht en wilt u een crematie regelen bij Barbara Uitvaartverzorging? Wij staan voor u klaar. Voor sobere, goedkope crematies, of juist zeer uitgebreide plechtigheden. Bij Barbara kunt u altijd rekenen op de inzet van betrokken en toegewijd team, een compleet stappenplan en uiteraard: een mooie waardige crematie. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Kijk bij alles rond de uitvaart om te zien wat we voor u zullen doen.

Crematie en de kosten

Bij Barbara leveren we altijd kwaliteit, ongeacht de kosten van de crematie. Of u nu een sobere en goedkope, of juist zeer uitgebreide crematie wenst. Want iedereen verdient een waardig afscheid. Hier vindt u meer informatie over het traject rondom de crematie, zoals de urnkeuze, de invulling van de uitvaart en na de crematie, de bijzetting of uitstrooiing. Heeft u nog geen crematorium gekozen? Geen probleem. Barbara werkt voor crematies in Utrecht Overvecht graag samen met crematorium Daelwijck aan de Floridadreef. Wij zijn altijd zeer tevreden met hun service. Uiteraard bent u vrij om een ander crematorium te kiezen. Uw wensen zijn leidend, altijd.

Locatie kiezen in Overvecht

Barbara heeft twee mooie uitvaartcentra, gelegen in Utrecht en in Vleuten. Wij hebben op beiden locaties alles tot uw beschikking, om de uitvaart zo passend en prettig mogelijk te maken. Onze betrokken medewerkers staan altijd voor u klaar.

Maar een plechtigheid of een condoleance hoeft tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend te worden georganiseerd bij ons, of in de aula van het crematorium of de begraafplaats. Met de locatie kunt u de uitvaart en/of de condoleance als het ware vorm geven, meer centraal rondom de levenswijze van de overledene. Is er bijvoorbeeld een locatie waar de overledene veel kwam, zoals een sportkantine of clubhuis? In de wijk Overvecht zijn in ieder geval de volgende locaties heel geschikt voor het houden van een waardig afscheid:

  • Fort aan de Klop
  • De Rafaelkerk

Barbara heeft goede ervaringen met hen, zodat wij ze met overtuiging aan u kunnen aanbevelen. Heeft u een andere locatie op het oog? Neem even contact met ons op, en wij zoeken voor u uit of de locatie geschikt is voor de uitvaart.

Boek vrijblijvend een voorgesprek

Wilt u een persoonlijk voorgesprek boeken? Neem gerust contact met ons op. Samen nemen we rustig het hele crematietraject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan niet alleen als uitvaartorganisatie voor u klaar, maar ook gewoon als medemens. U kunt bij ons altijd uw verdriet kwijt, of gewoon even rustig praten. Barbara is er voor u. Wilt u meer weten over onze betrokken werkwijze en diensten? Lees verder bij Barbara Uitvaartverzorging.

Wilt u een crematie in Utrecht Overvecht via Barbara Uitvaartverzorging regelen? Of wilt u op een voorgesprek bij ons komen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij staan direct voor u klaar.