Woont u in Nieuwegein en wilt u een crematie regelen via Barbara Uitvaartverzorging? Wij staan voor u klaar. Voor een sobere, goedkope crematie, of juist een zeer uitgebreide plechtigheid. Barbara neemt u graag alle praktische zaken uit handen, zodat u daarover nu in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. Want bij Barbara kunt u rekenen op de inzet van toegewijd team, een compleet stappenplan en uiteraard: een mooie persoonlijke crematie. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Kijk bij alles rond de uitvaart om te zien waarmee we voor u klaar staan.

Crematie en de kosten

Hoe sober en goedkoop, of juist uitgebreid u de crematie ook wenst, iedereen verdient een waardig afscheid. Bij Barbara leveren we daarom altijd kwaliteit, ongeacht de kosten van de crematie. Hier vindt u meer informatie over belangrijke beslissingen rondom de crematie, zoals de urn, de invulling van de plechtigheid en na de crematie, een eventuele bijzetting of uitstrooiing. Voor crematies in Nieuwegein werkt Barbara graag samen met het crematorium Noorderveld. Wilt u hier de crematie houden? Barbara regelt het hele crematietraject voor u.

Een afscheidslocatie kiezen

Een afscheidsbijeenkomst bij een uitvaart kan – naast bij Barbara – natuurlijk ook georganiseerd worden in een kerk of in de aula van een crematorium, of bij een begraafplaats. U kunt er ook voor kiezen om de afscheidsbijeenkomst op een geheel andere plaats te houden. In Nieuwegein zijn twee mooie locaties, die Barbara u zonder zorgen wil voorstellen. Namelijk het voormalig klooster De Lantaern, en restaurant De Oranje Leeuw. Beide locaties beschikken over goede catering, mogelijkheden voor passend beeld en geluid, en bovenal: betrokken personeel. Bespreek met ons uw wensen, of als u een andere locatie op het oog heeft. Samen maken we het afscheid zo waardig en vooral persoonlijk mogelijk.

Boek vrijblijvend een voorgesprek

Neem gerust contact met ons op om een voorgesprek te boeken. Samen nemen we uw wensen door, en vertellen we precies hoe we u compleet zullen ontzorgen. Wij staan niet alleen als uitvaartorganisatie voor u klaar, maar ook gewoon als een team van ervaren en betrokken medemensen. Wij houden alles graag persoonlijk, zodat we steun kunnen bieden waar nodig. Lees verder bij Barbara Uitvaartverzorging als u onze betrokken werkwijze en diensten wilt bekijken.

Wilt u een crematie in Nieuwegein via Barbara Uitvaartverzorging regelen? Of wilt u op een voorgesprek bij ons komen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij staan direct voor u klaar.