Closure

13 februari 2019

closure-1Dé oplossing voor het opzeggen van abonnementen na overlijden

Eén centrale plek waar nabestaanden alle abonnementen, contracten en accounts van hun overleden dierbare kunnen opzeggen. Dat is hoe Barbara Uitvaartverzorging uit Utrecht nabestaanden ook praktisch ondersteunt bij de administratieve zorgen na de uitvaart.

Voor mensen die iemand hebben verloren is het een herkenbare situatie: alle bedrijven en instellingen die je tegenkomt in de post, mail en bankafschriften moeten worden geïnformeerd over het overlijden. De vele abonnementen die mensen tegenwoordig hebben en de moeilijk bereikbare klantenservice zorgen er vaak voor dat hier een hoop tijd in gaat zitten.

Barbara Uitvaartverzorging is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Closure, winnaar van de Philips Innovation Award. Hierdoor kunnen nabestaanden, waarvoor Barbara Uitvaartverzorging de uitvaart begeleidt, kosteloos gebruik maken van deze online dienst.

Als nabestaande geef je op welke bedrijven er moeten worden ingelicht, vul je slechts één keer alle gegevens in en Closure regelt de rest. Closure houdt je op de hoogte van alle opzeggingen.

Barbara Uitvaartverzorging staat bekend om haar uitgebreide dienstverlening, persoonlijke aandacht en warme ondersteuning op zoveel mogelijk manieren. Barbara is steeds op zoek naar manieren om haar dienstverlening te verbeteren en/of uit te breiden. Met het aanbieden van deze online dienst kan Barbara de nabestaande een extra zorg uit handen nemen in een moeilijke periode.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

closure

Terug naar overzicht