Gaat u kiezen tussen begraven of cremeren? Dan kunt u in beide gevallen gewoon bij Barbara Uitvaartverzorging terecht. Vanuit onze 60 jaar ervaring in uitvaarten in Utrecht, kunnen we u hierover alles vertellen. Wij geven u ook graag inzicht in de verschillende kosten die de keuze met zich meebrengt. Daarnaast kunnen zowel een begrafenisplechtigheid, als een crematieplechtigheid bij ons worden gehouden, in het stijlvolle ruime uitvaartcentrum te Utrecht, of het kleine intiemere uitvaartcentrum te Vleuten.

Begraven bij Barbara

Wanneer u uw dierbare overledene wilt laten begraven, kiest u een laatste rustplaats voor hem of haar. Dit kan een herdenkingsplek vormen voor nu en later, voor u en de nabestaanden. Kijk op Begrafenis bij Barbara om precies te zien wat er nodig is, welke begraafplaatsen er zij, en hoe Barbara u hierin zal begeleiden en ondersteunen.

Cremeren bij Barbara

Wilt u uw dierbare overledene laten cremeren? Barbara Uitvaartverzorging maakt het voor u mogelijk. Wij hebben contact met alle crematoria in de omgeving van Utrecht. Daarnaast zorgen wij er voor dat aan alles wordt gedacht, zodat de crematie en de plechtigheid zo goed en persoonlijk mogelijk worden. U leest hierover meer op Crematie bij Barbara.

Wilt u ondersteuning bij de keuze tussen begraven of cremeren? Of heeft u vragen van algemenere aard? Bel ons op Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag direct verder.