Bent u op zoek naar een goede begrafenisondernemer in Utrecht? Barbara Uitvaartverzorging staat voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat het afscheid van uw dierbare verloopt zoals u dat wenst. Wilt u dat wij zoveel mogelijk van het regelwerk uit handen nemen? Dan doen we dat. Of houdt u liever de touwtjes zelf in handen? Helemaal goed. Zo creëren we niet alleen een mooie herinnering, maar dit draagt ook bij aan een goede rouwverwerking. Bij alles rond de uitvaart kunt u alvast zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Begrafenis en de kosten

Wanneer u Barbara inschakelt als begrafenisondernemer in Utrecht, kunt u er gerust op zijn dat alles goed geregeld wordt. Wij zijn transparant over de kosten van de begrafenis, en alle beslissingen nemen we in overleg met u. Barbara geeft u de informatie over de mogelijkheden van het graf, de kosten, de keuze van de kist, en na de begrafenis, de gedenksteen. Samen met onze uitvaartleider beslist u hoe het afscheid wordt ingevuld. Wilt u meer lezen over begrafenissen bij Barbara? Kijk dan hier. Hier vindt u een overzicht van de begraafplaatsen waar wij graag mee werken.

Boek vrijblijvend een voorgesprek

Wilt u ons eerst ontmoeten, alvorens u beslist of u onze hulp inschakelt? Dat begrijpen wij heel goed. Bel ons gerust op 030 296 66 66 om een voorgesprek bij Barbara te boeken. Want afscheid nemen van een dierbare overledene is niet alleen heftig, het is ook heel persoonlijk. Neem de tijd om aan te voelen of wij de juiste partij voor u zijn. Bij Barbara Uitvaartverzorging kunt u alvast meer lezen over onze betrokken werkwijze en diensten.

Wilt u Barbara als begrafenisondernemer in Utrecht inschakelen? Of wilt u op een voorgesprek bij ons komen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij staan direct voor u klaar.