Zoekt u een goede begrafenisondernemer in de omgeving van Houten? Bij Barbara Uitvaartverzorging zijn we u graag van dienst. Heeft u geen idee wat er bij een begrafenis komt kijken? Of heeft u juist een duidelijk beeld van wat u wilt?

In beide gevallen begeleiden we u graag. Samen creëren we een waardig afscheid dat helemaal aan uw uitvaartwensen voldoet. Na de begrafenis zijn we er ook voor u, met nazorg als u dit wenst. Bij alles rond de uitvaart vindt u alvast alle praktische zaken op een rij.

Praktische zaken en kosten

Respect en betrokkenheid, dat zijn kernwaarden bij Barbara. Ook is transparantie voor ons heel belangrijk. Daarom vind u hier een overzicht van de kosten van de begrafenis. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een verlies vraagt al genoeg van u, dus willen we alles zo open en helder mogelijk houden. Beslissingen voor het graf, de kist, de kosten, de plechtigheid en na de begrafenis, de gedenksteen. Alles wat bij een begrafenis komt kijken, nemen we rustig met u door. Wilt u meer lezen over een begrafenis bij Barbara? Kijk dan hier. Hier vindt u een overzicht van de begraafplaatsen waar wij graag mee werken.

Een vrijblijvend voorgesprek

Wilt u ons ontmoeten voordat u beslist of Barbara de juiste begrafenisondernemer in Houten voor u is? Dat begrijpen we goed. Een begrafenis is heftig, maar ook heel persoonlijk. Wij nodigen u daarom graag uit voor een voorgesprek bij Barbara. Alle mogelijkheden nemen we met u door, en u heeft de tijd om aan te voelen of wij bij u passen. Wilt u meer lezen over onze werkwijze? Kijk daarvoor op Barbara Uitvaartverzorging.

Wilt u Barbara als begrafenisondernemer in Houten inschakelen? Of wilt u op een voorgesprek bij ons komen? Bel ons gerust op 030 296 66 66 en wij staan direct voor u klaar.