Weet u nu al dat u later begraven wilt worden? Barbara Uitvaartverzorging nodigt u uit deze wens met ons te delen. Dat voelt misschien vreemd, maar onze ervaring leert ons dat het u rust brengt om uw begrafenis vooraf bij leven te regelen. Barbara zal ervoor zorgen dat aan alle belangrijke keuzes wordt gedacht. Want een mooi afscheid, dat is voor ons het belangrijkst. Te zijner tijd zal voor nabestaanden één telefoontje met Barbara voldoende zijn. Kijk bij alles rond de uitvaart, als u nu alvast een beeld wilt van wat Barbara voor u en de nabestaanden kan betekenen.

Alles vastleggen in een voorgesprek

Wilt u uw begrafeniswensen bij ons laten vastleggen? Dan plannen wij graag een voorgesprek met u. We begrijpen dat het misschien moeilijk voor u is om over uw eigen uitvaart te praten, dus we nemen er alle tijd voor. Onze ervaren uitvaartconsulent neemt rustig alle mogelijkheden met u door. Vervolgens worden al uw wensen zorgvuldig gedocumenteerd. Zoekt u inspiratie of heeft u een creatief idee? Spreek dit uit. Barbara denkt hierin ook met u mee. Vaak is er meer mogelijk dan u vermoedt. Zo creëren we samen een passend en persoonlijke afscheid.

Mogelijkheden begrafenisplechtigheid

Ieder mens is op z’n eigen manier bijzonder. Voor ons is het vanzelfsprekend dat ook een begrafenis daarom even uniek is als de persoon. Waardig en persoonlijk, dat zijn kernwoorden als het gaat om de begrafenisplechtigheid bij Barbara. Wij doen daarom ons uiterste best om uw wensen volledig te realiseren. Kijk bij begrafenis om nu alvast de mogelijkheden te bekijken. Het is ook mogelijk om niet alleen de begrafeniswensen, maar ook de kosten vooraf te regelen. Bent u daarin geïnteresseerd? Dan verwijzen we u graag door naar onze complete waardevaste uitvaart.

Wilt u vooraf uw begrafenis via Barbara regelen? Bel ons gerust op 030 296 66 66. Wij staan graag voor u klaar.