Barbara Uitvaartverzorging heeft een heel mooi uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten. Dit uitvaartcentrum is geschikt voor opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleinere plechtigheden in een warme en prettige omgeving. Zoekt u een grotere ruimte voor de uitvaart? In ons Barbara uitvaartcentrum te Utrecht hebben we een stijlvolle aula waar ruimte is voor 150 genodigden.

Persoonlijk advies over de uitvaart

Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart? Loop gerust eens binnen op dinsdag en donderdagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur of op woensdag tussen 9:00 en 17:00 uur, dan is onze afscheidsconsulente aanwezig. Mochten onze tijden u niet passen, kunt u altijd een afspraak met ons maken.  U kunt met onze afscheidsconsulente uitvaartwensen bespreken en vastleggen, of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere, vooral persoonlijke plechtigheid. Kijk ook eens op waardevast uitvaart naar wat u nú al kunt regelen voor later.

Uitvaartcentrum met uitvaartwinkel

In ons uitvaartcentrum te Vleuten hebben we ook een inpandige uitvaartwinkel. Hier hebben we een uitgebreid assortiment aan herinneringsproducten, zoals urnen, assieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, condoleancekaarten, boeken e.d. voor u om te bekijken. Wilt meer weten over onze uitvaartwinkel? Kijkt u dan hier.

Wilt u meer weten over Barbara Uitvaartverzorging Vleuten, of over onze uitvaartwinkel? Bel ons op Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag verder.