Barbara Uitvaartverzorging bestaat uit een toegewijd team dat altijd voor u klaar staat (wij zijn 24 uur per dag bereikbaar). Al ruim 60 jaar verzorgen wij uitvaarten in Utrecht en omgeving. Onze persoonlijke aanpak is daarmee een begrip geworden binnen onze gemeenschap. Onze medewerkers doen dat stapje extra, hebben oog voor detail en een warme open houding naar u en uw familie en nabestaanden. Zowel voor, tijdens én na de uitvaart.

Iedereen is welkom bij Barbara

Een uitvaart is een afscheid en dat is voor iedereen heftig. Dat is waarom wij uitvaarten verzorgen. Om iedereen de specifieke steun en begeleiding te bieden, waar op dat moment behoefte aan is. Wij nemen zoveel mogelijk zorgen uit uw handen en samen creëren wij een warm en waardig afscheid. Het verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, alle andere zorgen wel. Kijk hier verder voor meer informatie over onze dienstverlening.

Barbara is er voor de hele regio Utrecht.

Barbara Uitvaartverzorging werkt vanuit Utrecht en heeft daarnaast ook een locatie in Vleuten. Op die manier kunnen wij Utrecht en de omliggende plaatsen optimaal van uitvaartzorg voorzien. Zowel in het uitvaartcentrum in Utrecht als in Vleuten kan er worden opgebaard en kunnen afscheidsbijeenkomsten en familiebezoeken worden georganiseerd. Onze beide uitvaartcentra zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, evenals met de auto. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Alles voor een complete uitvaart

Het is onze ambitie om iedere uitvaart zo betrokken en respectvol mogelijk te verzorgen. Door alle diensten in huis te halen, kan Barbara de hoge kwaliteit bieden waar wij voor staan. Denk aan keuze uit diverse comfortabele aula’s, een unieke afscheidssuite en een eigen verzorgteam waarbij de dierbare overledene altijd in goede handen is. Ook zijn wij in het bezit van stijlvolle rouw- en volgauto’s, voor een laatste rit in gepaste stijl.

Betrokken medewerkers van Barbara

Bij Barbara Uitvaartverzorging nemen wij graag de touwtjes voor u uit handen. Voor nabestaanden is de periode al zwaar genoeg, dus doen wij ons uiterste best om u in de praktische zaken te ontzorgen. Onze uitvaartleiders begeleiden het uitvaarttraject daarom vanaf het begin (melden van overlijden of vastleggen van uitvaartwensen) tot aan de afronding (dankbetuiging en/of nazorg). Wilt u ons team beter leren kennen? Bekijk hier de medewerkers van Barbara Uitvaartverzorging.

Heb je vragen over Barbara Uitvaartverzorging? Bel ons op Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart, of heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons op 030 296 66 66 en wij helpen u graag verder.